Smartphone > Gratis smartphone hebben? U vindt er één hier!

Gratis smartphone hebben? U vindt er één hier!

Bent u op zoek naar een gratis smartphone? Op deze pagina van Smartphonestunts.nl vindt u een overzicht van alle smartphones die u voor niks kunt krijgen!

Lees snel hieronder verder voor een overzicht van elke gratis smartphone per merk…

Een gratis smartphone van Samsung hebben?

Bent u op zoek naar een Samsung smartphone die u gratis bij een abonnement kunt krijgen? Wat dacht u dan van de Samsung Galaxy S3? Deze telefoon biedt u onder andere…

1) Het Android besturingssysteem: in een handomdraai gebruikmaken van de Google zoekmachine, Google Maps en natuurlijk van de vele apps voor onder andere games, het nieuws, sport en meer.
2) Een Super AMOLED Plus touchscreen: krasbestendig, super veel kleur, super scherp beeld
3) Een 8 megapixel camera waarmee u haarscherpe foto’s maakt

Een gratis iPhone

Wilt u het mooie design, de gebruiksvriendelijkheid, de spraakbesturing (Siri) en de apps van Apple? Dan is een iPhone natuurlijk iets voor u dus kijk snel hieronder voor een gratis smartphone van Apple:

Op zoek naar een gratis smartphone van BlackBerry?

Een gratis smartphone van BlackBerry betekent onder andere dat u toegang krijgt tot het handige Instant Email en het immens populaire Pingen (een combinatie van MSNen en SMSen via internet). Kijk daarom snel hieronder voor de leukste en voordeligste telefoons van BlackBerry:

Op zoek naar een andere smartphone van een ander merk? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met de nieuwste smartphones of op die met de goedkoopste smartphones.