Smartphone > De beste smartphone vindt u hier

De beste smartphone vindt u op deze pagina

Wat de beste smartphone is verschilt van persoon tot persoon, want smaken verschillen. Bij deze daarom de beste smartphone voor bepaalde doelgroepen!

Sommige mensen geven de voorkeur aan het nieuwste van het nieuwste hebben, terwijl andere mensen juist op zoek zijn naar zeer specifieke mogelijkheden op een smartphone. Dat is dan ook waarom het begrip “beste smartphone” tussen mensen onderling verschilt.

Laten we eens kijken naar wat de beste smartphone is voor een aantal verschillende doelgroepen…

De beste smartphone voor liefhebbers van apps

Bent u iemand die graag allerlei applicaties installeert op uw smartphone om zo het laatste nieuws in de gaten te houden, sport te volgen, te gamen en meer? Dan is een Apple, Samsung, HTC, LG of Motorola iets voor u.

Waarom? Omdat de beste smartphone voor liefhebbers van apps een smartphone is waar duizenden en duizenden verschillende apps voor zijn en dat is alleen zo bij een iPhone (Apple) of een Android smartphone (Samsung, HTC, LG of Motorola).

Natuurlijk zijn er ook apps voor een BlackBerry (apps van RIM zelf) of een Nokia (apps van Microsoft), maar dat zijn er simpelweg veel minder.

De beste smartphone voor muzikale mensen

Vroeger waren er smartphones zoals de Sony Ericsson Walkman telefoon die echt bedoeld waren voor liefhebbers van muziek. Vervolgens was het echter een hele tijd stil rondom “muzikale smartphones” totdat HTC met de Sensation XE en de Sensation XL kwam.

De Sensation XE had speciale oordopjes die een ongekend goede geluidskwaliteit produceerden en daarmee top was voor muzikale mensen, terwijl de Sensation XL werd verkocht inclusief Beats by Dr. Dre headset. De halve wereld (qua jongeren) loopt inmiddels met zo’n Dr. Dre headset rond en dat is naar ons idee genoeg bewijs voor de kwaliteit van de headset.

Kortom: de beste smartphone voor muzikale mensen was de HTC Sensation XE of de HTC Sensation XL.

De beste smartphone voor vrouwen

Vroeger waren er een heel aantal “lady phones” op de markt, maar tegenwoordig is er helaas geen beste smartphone specifiek voor vrouwen meer. We hebben echter wel nog een tip voor u: als u al onze telefoons bekijkt en u gaat abonnementen vergelijken, kijkt u dan eens bij de abonnementen van Sizz… een provider speciaal voor vrouwen!

De beste smartphone voor 3D liefhebbers

De beste smartphone voor mensen die genieten van 3D films en een soortgelijke ervaring op hun smartphone willen is ongetwijfeld de LG Optimus 3D. De LG Optimus 3D heeft namelijk twee camera’s van 5 megapixel en hierdoor is het mogelijk om stereoscopische foto’s en video’s te maken. Stereoscopisch staat voor hetzelfde object vanuit meerdere hoeken opnemen en dat is natuurlijk een eitje met twee camera’s!

De beste smartphone voor mensen die het nieuwste willen

De beste smartphone voor mensen die het nieuwste van het nieuwste willen hebben verschilt van maand tot maand, omdat er bijna elke maand wel nieuwe modellen van de grote merken (Samsung, HTC, Sony Ericsson, LG, etc.) worden gelanceerd.

Daarom is het naar ons idee het beste om de homepage van Smartphonestunts.nl in de gaten te houden omdat daar altijd de nieuwste smartphones staan.

De beste smartphone voor jongeren

Een enorme trend onder jongeren tussen 10 en 20 jaar oud is het Pingen van BlackBerry. Pingen is in feite een combinatie van MSN en SMSen, loopt va internet en is door RIM (maker van BlackBerry) beveiligd voor de buitenwereld en daarmee is uw privacy in goede handen.

Wij raden u aan om eens te kijken op onze BlackBerry pagina voor meer informatie over de nieuwste BlackBerry smartphones.

Dit was ons overzicht van de beste smartphone voor verschillende doelgroepen. Als u meer informatie wilt dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze smartphone shop.

Als u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze dan kunt u natuurlijk ook kijken op onze smartphone kiezen pagina.