Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 16 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

Apple iPad 16 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

Apple iPad 16 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

De Apple iPad 16 GB WiFi is de ideale en eerste combinatie van een laptop en telefoon in één: alle functies die een laptop heeft, maar zonder de lompe grootte van laptops en mét de mobiliteit van een gsm. Een goede zet van Apple om tablet pc's te gaan maken dus! Laten we eens kijken naar wat de Apple Ipad 16GB Wifi allemaal kan...

Wifi internet en nog meer leuks:

U kunt met de Apple iPad 9 uur lang surfen op het internet met Wifi, video's kijken (van HD kwaliteit!) of luisteren naar muziek. Kortom: u kunt een hele werkdag lang uw iPad 16GB Wifi gebruiken en u heeft dan nog steeds batterij over voor andere dingen.

Wilt u navigeren met de iPad 16GB? Dat kan!

Met Google Maps vind u makkelijk niet alleen de route naar al uw contactpersonen, maar ook naar elk adres dat u invult. Daarnaast kunt u historische plaatsen en locaties van winkels (bijv. waar dat ene lekkere Italiaanse restaurant zat) terug vinden, of markeren zodat u er later alsnog heen kunt gaan in plaats van dat u helemaal opnieuw een adres moet invullen. Maar er is meer wat een iPad 16GB kan.

De voordelen van een Apple iPad bezitten:

Met een prachtig display van wel 9,7 inch groot hoeft u niet langer te scrollen over website pagina's omdat ze in één keer weergegeven kunnen worden. Tevens kunt u optimaal genieten van films die groot en scherp worden weergegeven op het gigantische display.

Ondertussen raken vele mensen tussen al het papierwerk weleens een lader kwijt waardoor een telefoon die broodnodig is voor het contact houden met uw vriendenkring opeens niet meer werkt. Maar de Apple iPad kunt u ook rustig in uw computer pluggen omdat het ding ook zo opgeladen kan worden. Hele zoektochten naar uw lader hoeven dus niet meer.

Ook heeft de Apple Ipad 16GB iets wat veel meer apparaten hard nodig hebben: een vingerafdruk bestendig design, zodat u geen last heeft van vieze, vette vinger vlekken op uw display waardoor u dingen niet goed meer kunt zien op uw beeldscherm.

Nog even over de snelheid van de iPad zelf: dankzij een supersnelle processor van 1 Gigahertz en een verbindingssnelheid via Wifi waar u “U” tegen zegt, kunt u gemakkelijk elke website bezoeken die u nodig heeft.

Wilt u na dit alles gelezen te hebben nou een Apple iPad 16GB kopen? Maak dan meteen gebruik van onze actie en u krijgt er een Samsung B3410 Star Qwerty toestel bij!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver