Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPAD 16 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

Apple iPAD 16 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

Apple iPAD 16 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

De Apple iPad 16 GB WiFi is de ideale en eerste combinatie van een laptop en telefoon in één: alle functies die een laptop heeft, maar zonder de lompe grootte van laptops en mét de mobiliteit van een gsm. Een goede zet van Apple om tablet pc's te gaan maken dus! Laten we eens kijken naar wat de Apple Ipad 16GB Wifi allemaal kan...

Gebruiksgemak + Wifi internet

U hoeft niet al uw bestanden (PDF bestanden, website pagina's, enz.) te lezen, want u kunt ook gewoon de VoiceOver screen reader aanzetten. Bij VoiceOver hoeft u niet constant uw ogen op een lap tekst te houden omdat een stem alles voor u voorleest terwijl u andere dingen aan het doen bent.

Bovendien ondersteunt de iPad allerlei type audio bestanden, zodat u altijd en overal gewoon uw favoriete muziek kunt luisteren.

Daarnaast kunt u met de Apple iPad 9 uur lang surfen op het internet met Wifi, video's kijken (van HD kwaliteit!) of luisteren naar muziek. Kortom: u kunt een hele werkdag lang uw iPad 16GB Wifi gebruiken en u heeft dan nog steeds batterij over voor andere dingen.

Bigger is better en zeker bij een iPad!

Plus, met een prachtig display van wel 9,7 inch groot hoeft u niet langer te scrollen over website pagina's omdat ze in één keer weergegeven kunnen worden. Tevens kunt u optimaal genieten van films die groot en scherp worden weergegeven op het immense beeldscherm.

Ondertussen raken vele mensen tussen al het papierwerk weleens een lader kwijt waardoor een telefoon die broodnodig is voor het contact houden met uw vriendenkring opeens niet meer werkt. Maar de Apple iPad kunt u ook rustig in uw computer pluggen omdat het ding ook zo opgeladen kan worden. Hele zoektochten naar uw lader hoeven dus niet meer.

Ook heeft de Apple Ipad 16GB iets wat veel meer apparaten hard nodig hebben: een vingerafdruk-bestendige coating, zodat u geen last heeft van vieze vinger vlekken op uw display die uw werk alleen maar moeilijker maken.

Tot slot: dankzij een megasnelle processor van 1 Gigahertz en een verbindingssnelheid via Wifi waar u “U” tegen zegt, kunt u gemakkelijk elke website bezoeken die u nodig heeft.

Twijfelt u daarom niet langer en maak direct gebruik van onze Apple iPad 16GB actie, want u krijgt er ook een Nokia C5 toestel bij!

Kleuropties:
Zwart-Zilver