Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 16 GB WiFi 3G Zwart

Apple iPad 2 16 GB WiFi 3G Zwart

Apple iPad 2 16 GB WiFi 3G Zwart

De Apple iPad 2 16GB WiFi 3G is de opvolger van de iPad, de tablet van Apple die tablets echt onder de aandacht brachten van de consument. Maar wat kan de iPad 2 nou precies?

Er is maar één manier om erachter te komen: door te kijken naar de specs van de opvolger van de iPad.

iPad 2, nu met WiFi en 3G internet

Net als bij haar voorganger is er een WiFi variant en een WiFi 3G variant van de tablet van Apple. In dit geval gaat het om de WiFi 3G variant van de iPad 2, waarmee u razendsnel kunt surfen op het wereldwijde web zonder al te veel te scrollen dankzij het 9,7 inch grote beeldscherm.

Over het display gesproken: het gaat om een capacitief touchscreen met multi-touch input, waarbij u dus bijvoorbeeld kunt in- of uitzoomen op foto's en routekaarten door uw vingers samen te knijpen of te spreiden op het scherm. Bovendien is het display tegen krassen en vingerafdrukken bestemd dankzij het oleofobische oppervlak van het glas.

Eindelijk een camera...

De iPad 2 is de eerste iPad met een camera waarmee u foto's kunt maken van de kostbare momenten in uw leven en ook nog eens video's van HD kwaliteit kunt opnemen. Beide kunt u overigens in een handomdraai opslaan en terug zien op het supergrote beeldscherm van deze Apple tablet, mede dankzij het interne geheugen van 16GB.

Verder nog leuk aan de iPad2:

Een dual core processor waardoor het heel snel menu's, video's, foto's en meer geladen heeft en de laadtijd ook te verwaarlozen is. Of wat dacht u van toegang tot email en push email? De duizenden apps van de App Store waar u toegang tot heeft? En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Kortom: de iPad 2 is een must have voor elke gadget freak, Apple fan en tablet liefhebber.

U kunt al een iPad 2 kopen voor een bodemprijs, als u vandaag nog gebruik maakt van één van onze aanbiedingen.

Kleuropties:
Zwart Zwart