Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 16 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart

Apple iPad 2 16 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart

Apple iPad 2 16 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart

De Apple iPad 2 16GB WiFi is de opvolger van de beroemde en beruchte iPad, de tablet die de gehele tablet markt lanceerde. Maar wat kan de iPad 2 nou precies? En wat is er verbeterd?

Laten we snel kijken naar de specificaties om erachter te komen...

De iPad 2: lichter, sneller, beter

De iPad 2 van Apple heeft een gyro sensor met 3 assen, iets wat haar voorganger niet had. Wat kunt u daar nou precies mee? Simpel gezegd: veel leukere en complexere games spelen op het enorme capacitieve touchscreen van 9.7 inch.

Bovendien is de iPad 2 prachtig vormgegeven op zo'n manier dat deze tablet ruim 100 gram minder weegt dan haar voorganger en ook een stuk dunner is. Oftewel: deze iPad ligt veel beter in de hand en is dus makkelijker in gebruik.

De iPad 2: eindelijk een iPad mét camera!

Na lang wachten is het eindelijk zover: de iPad 2 heeft een camera. Het gaat dan om een 1 megapixel camera, wat niet veel lijkt, maar ondertussen kunt u er wel video's van HD-kwaliteit mee maken (720p @ 30fps).

Dual-core iPad 2

De iPad 2 van Apple heeft een Dual-core ARM Cortex-A9 proccessor met Apple A5 chipset en deze combinatie laat u genieten van het gebrek aan laadtijden op uw iPad, allerlei applicaties tegelijkertijd kunnen gebruiken en meer.

Maak vandaag nog gebruik van één van onze iPad 2 aanbiedingen en u krijgt er ook nog eens een Nokia C2-01 telefoon bij!

Kleuropties:
Zwart Zwart