Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 16 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

Apple iPad 2 16 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

Apple iPad 2 16 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

De Apple iPad 2 16GB WiFi is de opvolger van de tablet die praktisch de gehele tablet markt op de kaart zette: de iPad! Maar wat kan de iPad 2 nou precies wat de voorganger niet kan?

Laten we snel eens kijken naar de specificaties en we komen er snel genoeg achter...

Het design van de iPad 2

De iPad 2 van Apple heeft een gyro sensor met 3 assen, iets wat haar voorganger niet had. Wat kunt u daar nou precies mee? Simpel gezegd: veel leukere en complexere games spelen op het enorme capacitieve touchscreen van 9.7 inch.

Daarnaast is de iPad 2 heel mooi vormgegeven (wat op zich niks nieuws is: de iPad was ook prachtig) en op zo'n manier dat deze tablet ruim 100 gram minder weegt dan haar voorganger en bovendien een stuk dunner is. Oftewel: het ligt veel beter in de hand en is dus makkelijker in gebruik.

De iPad... nu eindelijk mét camera!

Na lang wachten is het eindelijk zover: de iPad 2 heeft een camera aan boord. Het gaat dan om een 1 megapixel camera, wat niet veel lijkt, maar ondertussen kunt u wel video's van HD-kwaliteit maken ermee (720p @ 30fps).

Dual-core iPad 2

De iPad 2 van Apple heeft een Dual-core ARM Cortex-A9 proccessor met Apple A5 chipset en deze combinatie laat u genieten van het gebrek aan laadtijden op uw iPad, allerlei applicaties tegelijkertijd kunnen gebruiken en meer.

Laten we tot slot niet het overduidelijke vergeten: dankzij het interne geheugen van 16GB en het 9.7 inch grote beeldscherm is een iPad 2 de leukste manier om foto's, video's en films te kijken waar en wanneer u maar wilt.

Wilt u na dit alles gelezen te hebben nou een iPad 2 kopen? Maak dan vandaag nog gebruik van één van onze iPad aanbiedingen want op = op en u krijgt er trouwens ook nog eens een Samsung E1080 telefoon bij!

Kleuropties:
Zwart Zwart