Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 32 GB WiFi 3G Zwart

Apple iPad 2 32 GB WiFi 3G Zwart

Apple iPad 2 32 GB WiFi 3G Zwart

De Apple iPad 2 32GB WiFi 3G, oftewel de opvolger van de succesvolle iPad, heeft alles in huis om het succes van haar voorganger te evenaren. Kijkt u namelijk maar eens mee naar de specs van de iPad 2 en u zult weten waarom wij dit vinden...

Zit er een camera op de iPad 2? Yes!

Er zit namelijk een (bijna) 1 MP camera op waarmee u redelijke foto's maakt en u die vervolgens "levensgroot" terug kunt zien op het touchscreen die maar liefst 9,7 inch groot is.

Daarnaast kunt u ook gemakkelijk HD video's maken en bekijken met de iPad 2 van Apple. Plus, met een geheugen van 32 gigabyte zult u meer dan genoeg ruimte hebben om uw zelfgemaakt video's, maar ook complete films, op te slaan. Handig toch?

Snel WiFi en 3G internet op uw Apple iPad 2

Of u nu via een lokaal WiFi netwerk of via een 3G verbinding wilt internetten, deze opvolger van de iPad bedient u op uw wenken. U hoeft dankzij het enorme beeldscherm nauwelijks te scrollen op websites en bovendien kunt u altijd en overal het laatste nieuws, uw favoriete blogs en websites en uw email checken. Ideaal!

En de lijst met mogelijkheden die de iPad 2 u biedt gaat maar door en door en door: dual core processor, veel dunner en lichter dan haar voorganger, een beeldscherm dat bestendig is tegen krassen én vingerafdrukken, etc.

Twijfel daarom niet en haal hem vandaag nog in huis dankzij één van onze spotgoedkope iPad 2 aanbiedingen.

Kleuropties:
Zwart Zwart