Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 32 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart

Apple iPad 2 32 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart

Apple iPad 2 32 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart

De Apple iPad 2 32GB WiFi is de langverwachte opvolger van de iPad. Maar wat heeft het tweede deel in de serie in huis? Wat kan die iPad 2?

Laten we kijken naar de specs van de Apple iPad 2 en we weten het snel genoeg!

De iPad 2: nog sneller dankzij dual core

De iPad 2 van Apple heeft een Dual-core ARM Cortex-A9 proccessor met Apple A5 chipset. Wat betekent dat? Simpel: supersnel, super makkelijk te gebruiken en geen irritante laadtijden meer.

Er zit trouwens ook een camera op de iPad 2

Na lang wachten is het eindelijk zover: de iPad 2 heeft een camera, in tegenstelling tot haar voorganger. Het gaat dan om een 1 megapixel camera waarmee u redelijk goede foto's kunt maken maar ook video's van HD-kwaliteit.

Dankzij het geheugen van 32GB en het 9.7 inch grote touchscreen is een iPad 2 de leukste manier om foto's, video's en films te kijken als u niet thuis bent maar wél behoefte heeft aan entertainment. Emails en websites zijn trouwens ook leuk om be kijken, wederom dankzij het grote beeldscherm.

iPad 2: over het design...

De iPad 2 is heel mooi vormgegeven en op een effectieve manier ook: de iPad 2 weegt ruim 100 gram minder dan haar voorganger en is veel dunner. Hierdoor is deze tablet van Apple makkelijker vast te houden en veel gebruiksvriendelijker.

Twijfel daarom niet en maak meteen gebruik van onze iPad 2 actie, want u krijgt er nu tijdelijk een Nokia C2-01 telefoon bij.

Kleuropties:
Zwart Zwart