Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPAD 2 32 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

Apple iPad 2 32 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

Apple iPAD 2 32 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

De Apple iPad 2 32GB WiFi is de opvolger van de beroemde en beruchte iPad die Apple in 2010 lanceerde en waarvan er miljoenen verkocht werden. Wat heeft het tweede deel in de serie in huis? Wat kan die iPad 2?

Laten we kijken naar de specs van deze Apple tablet en we weten het snel genoeg.

Dual core in de iPad 2? Check!

De iPad 2 van Apple heeft een Dual-core ARM Cortex-A9 proccessor met Apple A5 chipset. Wat betekent dat? Simpel: supersnel, super makkelijk te gebruiken en geen irritante laadtijden meer.

iPad 2: over het design...

De iPad 2 van Apple heeft een gyro sensor met 3 assen. Misschien denkt u nu: maar wat moet ik daar nou mee? Simpel gezegd: gamen wordt er een stuk leuker door. Laten we ook niet vergeten ook dat de iPad 2 nog steeds een capacitief touchscreen van 9.7 inch heeft waarop u alles goed kunt zien.

Daarnaast is de iPad 2 heel mooi vormgegeven en op een effectieve manier ook: de iPad 2 weegt ruim 100 gram minder dan haar voorganger en is veel dunner. Hierdoor is deze tablet van Apple makkelijker vast te houden en veel gebruiksvriendelijker.

Er zit trouwens ook een camera op de iPad 2

Na lang wachten is het eindelijk zover: de iPad 2 heeft een camera, in tegenstelling tot haar voorganger. Het gaat dan om een 1 megapixel camera waarmee u redelijk goede foto's kunt maken maar ook video's van HD-kwaliteit.

Dankzij het geheugen van 32GB en het 9.7 inch grote touchscreen is een iPad 2 de leukste manier om foto's, video's en films te kijken als u niet thuis bent maar wél behoefte heeft aan entertainment. Emails en websites zijn trouwens ook leuk om be kijken, wederom dankzij het grote beeldscherm.

Twijfel daarom niet en maak meteen gebruik van onze iPad 2 actie, want u krijgt er nu tijdelijk een Samsung E1080 telefoon bij.

Kleuropties:
Zwart Zwart