Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 64 GB WiFi 3G Zwart

Apple iPad 2 64 GB WiFi 3G Zwart

Apple iPad 2 64 GB WiFi 3G Zwart

De Apple iPad 2 64GB WiFi 3G is de opvolger van de iPad en zal ongetwijfeld even succesvol, zo niet succesvoller, zin als haar voorganger. Maar waarom is dat precies? Laten we kijken naar de specificaties van de iPad 2 en u weet het snel genoeg...

De iPad 2 heeft 3G, WiFi en GPS

Wilt u altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Van wat er gebeurd op uw favoriete websites en blogs en meer? Dan kunt u uw hart ophalen met de iPad 2, want met deze Apple tablet kunt u razendsnel internetten via 3G of een lokaal WiFi netwerk.

En stel u wilt een route uitstippelen naar een bestemming naar keuze, dan kan dat ook dankzij de ingebouwde ondersteuning van GPS navigatie.

Ervaar de voordelen van Apple op uw iPad 2:

Toegang tot de App Store met duizenden apps die de mogelijkheden van uw toestel verder uitbreiden, multi-tasking, iBooks PDF reader en nog heel veel meer.

Wat de iPad 2 nog meer kan

De iPad 2 kan nog veel meer: een dual core processor maakt het apparaat veel sneller, het is veel dunner en lichter dan haar voorganger en dus makkelijker vast te houden, u kunt vrijwel altijd zien wat er op uw scherm staat omdat het een beeldscherm heeft dat bestendig is tegen krassen én vingerafdrukken, u kunt er foto's en HD video's mee maken, etc.

Maak vandaag nog gebruik van één van onze iPad 2 acties, want bij online bestellen bij ons kost slechts een minuutje van uw tijd en op = op!

Kleuropties:
Zwart Zwart