Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 2 64 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

Apple iPad 2 64 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

Apple iPad 2 64 GB WiFi + Samsung E1080 Zwart

De Apple iPad 2 64GB WiFi is de opvolger van de iPad en op een aantal punten dan ook verbeterd ten opzichte van haar voorganger. Hoe de iPad 2 dan is verbeterd? Goede vraag! Laten we eens kijken naar de specs, zodat we u een antwoord kunnen geven...

Nu mét camera: de iPad 2 64GB

Met de 1 MP camera kunt u redelijk goede foto's maken met uw iPad 2, maar het leukste van deze tablet van Apple is dat u er ooK HD video's (720P) mee kunt maken. En vergeet niet: alle foto's en video's die u maakt van mooie momenten in uw leven kunt u terug zien op het 9,7 inch grote beeldscherm van de iPad2.

Dankzij het geheugen van 64GB kunt u trouwens ook naar hartelust films op uw iPad zetten om ze vervolgens goed en scherp te kunnen zien op het grote display, waar en wanneer u dat wilt.

De iPad 2 heeft ook een Dual Core processor

De iPad 2 van Apple heeft een Dual-core ARM Cortex-A9 proccessor. Dit betekent dat uw Apple tablet snel is, u in staat telt meerdere apps open te hebben staan terwijl u er één gebruikt, etc.

Twijfel daarom niet en ga nu in op onze iPad 2 aanbieding, want u krijgt er nu tijdelijk een Samsung E1080 telefoon bij!

Kleuropties:
Zwart Zwart