Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 32 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart-Zilver

Apple iPad 32 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart-Zilver

Apple iPad 32 GB WiFi + Nokia C2-01 Zwart-Zilver

De iPad 32GB WiFi van Apple is één van de meest verkochte producten ter wereld ooit en dat is vrij makkelijk verklaarbaar, want de mogelijkheden van deze tablet zijn ongekend!

Dankzij het 9,7 inch grote display met multitouch bediening is gebruiksgemak van de iPad uitstekend. Zo kunt u zonder problemen op een groot scherm in de trein een ebook lezen of een filmpje kijken.

Maar er is meer...

Er zit WiFi op deze Apple iPad

Voor een internetverbinding maakt dit apparaat gebruik van WiFi. Zo heeft u thuis en in steeds meer treinen ook zonder problemen internet. Ook verbindingen via Bluetooth zijn geen probleem voor de Apple iPad.

Apple iPad AppMarket

Wilt u de mogelijkheden van uw iPad verder uitbreiden? Dan kunt u kiezen uit duizenden apps (toepassingen) die de mogelijkheden van uw Apple iPad verder uitbreiden.

Spellen spelen is bijvoorbeeld nog nooit zo leuk geweest dankzij de G-sensor. U kunt hiermee uw Apple iPad bijvoorbeeld gebruiken als stuur bij een racegame.

De Apple iPad, nu mét Nokia C2

Tevens zit in dit pakket de Nokia C2-01. Dit is een basic gsm, die beschikt over een erg goede gesprekskwaliteit en een lange accuduur.

Wacht niet en kijk snel hieronder welke iPad actie voor u het voordeligst is!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver