Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPAD 32 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

Apple iPAD 32 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

Apple iPAD 32 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

De Apple iPad 32GB Wifi is de must have gadget voor jong en oud en niet zozeer omdat het de eerste (supergoede) tablet is, maar omdat het uw leven op vrijwel elke mogelijke manier makkelijker maakt. Waarom? Laten we kijken naar de specificaties en u komt er snel genoeg achter...

De Apple iPad 32GB biedt u zoveel mogelijkheden om alles in uw leven sneller, beter en gemakkelijker te doen dat een kort overzicht geven haast onmogelijk is. Toch zullen wij een poging voor u wagen zodat u een goed beeld krijgt van waarom een iPad kopen een verstandige keuze is.

Uw vriendenkring altijd binnen handbereik hebben en meer:

Wat als die vriend of vriend gaat verhuizen, meerdere nummers heeft, u een notitie wilt toevoegen aan een conactpersoon zodat u dingen niet vergeet? Het probleem bij de meeste gsm's is dat ze u een lijst met contactpersonen aanbieden en that's it: naam, adres, email en (met een beetje mazzel) meerdere telefoonnummers. De Apple iPad 32GB maakt op dit gebied een enorm verschil vergeleken met de meeste gsm's.

U kunt bijvoorbeeld zoveel uitgebreide notities, to do lists enz. toevoegen aan elke contactpersoon, u kunt belangrijke data en verjaardagen toevoegen, u kunt snel zoeken naar contactpersonen zodat u niet een lijst met honderden mensen hoeft af te scrollen, u kunt mensen indelen in zoveel groepen als u wilt, u kunt op een adres van een contactpersoon klikken en uw iPad geeft het adres direct weer in Google Maps zodat u een route kunt plannen en ga zo maar door.

Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd en moeite dit u zal besparen?

Wilt u navigeren met de iPad 32GB? Dat kan!

Met Google Maps vind u makkelijk niet alleen de route naar al uw contactpersonen, maar ook naar elk adres dat u invult. Daarnaast kunt u historische plaatsen en locaties van winkels (bijv. waar dat ene lekkere Italiaanserestaurant zat) terug vinden, of markeren zodat u er later alsnog heen kunt gaan in plaats van dat u helemaal opnieuw een adres moet invullen.

Nog meer leuks wat de iPad mogelijk maakt voor u: Youtube video's, podcasts en TV kijken en luisteren (HD-kwaliteit video's!), Calendar voor verjaardagen en dergelijke en meer.

Twijfelt u daarom niet meer en maak gelijk gebruik van onze iPad 32 GB Wifi aanbieding en u krijgt er een Samsung B3410 Star Qwerty telefoon bijgeleverd. Wat wilt u nou nog meer?

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver