Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPAD 32 GB WiFi + Samsung S5230 Star Zwart-Zilver

Apple iPAD 32 GB WiFi + Samsung S5230 Star Zwart-Zilver

Apple iPAD 32 GB WiFi + Samsung S5230 Star Zwart-Zilver

De Apple iPad 32GB Wifi bedient u op uw wenken als u de uitgebreide mogelijkheden van een laptop wil, maar met de mobiliteit van een mobiele telefoon. Waarom? Kijkt u even mee naar wat de iPad 32GB allemaal kan en u weet het snel genoeg!

De Apple iPad 32GB biedt u zoveel mogelijkheden om alles in uw leven sneller, beter en gemakkelijker te doen dat een kort overzicht geven haast onmogelijk is. Toch zullen wij een poging voor u wagen zodat u een goed beeld krijgt van waarom een iPad kopen een verstandige keuze is.

Uw vriendenkring is nooit meer ver weg:

Wat als die vriend of vriend gaat verhuizen, meerdere nummers heeft, u een notitie wilt toevoegen aan een conactpersoon zodat u dingen niet vergeet? Het probleem bij de meeste gsm's is dat ze u een lijst met contactpersonen aanbieden en that's it: naam, adres, email en (met een beetje mazzel) meerdere telefoonnummers. De Apple iPad 32GB maakt op dit gebied een enorm verschil vergeleken met de meeste gsm's.

U kunt bijvoorbeeld zoveel uitgebreide notities, to do lists enz. toevoegen aan elke contactpersoon, u kunt belangrijke data en verjaardagen toevoegen, u kunt snel zoeken naar contactpersonen zodat u niet een lijst met honderden mensen hoeft af te scrollen, u kunt mensen indelen in zoveel groepen als u wilt, u kunt op een adres van een contactpersoon klikken en uw iPad geeft het adres direct weer in Google Maps zodat u een route kunt plannen en ga zo maar door.

Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd en moeite dit u zal besparen?

Navigeren van A naar B met de iPad 32GB gaat wel heel makkelijk...

Met Google Maps vind u makkelijk niet alleen de route naar al uw contactpersonen, maar ook naar elk adres dat u invult. Daarnaast kunt u historische plaatsen en locaties van winkels (bijv. waar dat ene lekkere Italiaanserestaurant zat) terug vinden, of markeren zodat u er later alsnog heen kunt gaan in plaats van dat u helemaal opnieuw een adres moet invullen.

Nog meer leuks wat de iPad mogelijk maakt voor u: Youtube video's, podcasts en TV kijken en luisteren (HD-kwaliteit video's!), Calendar voor verjaardagen en dergelijke en meer.

Twijfelt u daarom niet langer en maak vandaag gebruik van onze iPad 32 GB Wifi aactie en u krijgt er een Samsung S5230 Wave gsm bij kado!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver