Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 32 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

Apple iPad 32 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

Apple iPad 32 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

De Apple iPad 32GB Wifi is een kruising tussen een laptop en een telefoon en brengt het beste van beide werelden samen. Laten we eens kijken naar wat de Apple iPad voor u kan betekenen...

De Apple iPad 32GB biedt u zoveel mogelijkheden om alles in uw leven sneller, beter en gemakkelijker te doen dat een kort overzicht geven haast onmogelijk is. Toch zullen wij een poging voor u wagen zodat u een goed beeld krijgt van waarom een iPad kopen een verstandige keuze is.

Navigatie op de iPad 32GB? Check!

Met Google Maps vind u makkelijk niet alleen de route naar al uw contactpersonen, maar ook naar elk adres dat u invult. Daarnaast kunt u historische plaatsen en locaties van winkels (bijv. waar dat ene lekkere Italiaanserestaurant zat) terug vinden, of markeren zodat u er later alsnog heen kunt gaan in plaats van dat u helemaal opnieuw een adres moet invullen.

Haal meer uit uw sociale netwerk

Wat als die vriend of vriend gaat verhuizen, meerdere nummers heeft, u een notitie wilt toevoegen aan een conactpersoon zodat u dingen niet vergeet? Het probleem bij de meeste gsm's is dat ze u een lijst met contactpersonen aanbieden en that's it: naam, adres, email en (met een beetje mazzel) meerdere telefoonnummers. De Apple iPad 32GB maakt op dit gebied een enorm verschil vergeleken met de meeste gsm's.

U kunt bijvoorbeeld zoveel uitgebreide notities, to do lists enz. toevoegen aan elke contactpersoon, u kunt belangrijke data en verjaardagen toevoegen, u kunt snel zoeken naar contactpersonen zodat u niet een lijst met honderden mensen hoeft af te scrollen, u kunt mensen indelen in zoveel groepen als u wilt, u kunt op een adres van een contactpersoon klikken en uw iPad geeft het adres direct weer in Google Maps zodat u een route kunt plannen en ga zo maar door.

Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd en moeite dit u zal besparen?

Nog meer leuks wat de iPad mogelijk maakt voor u: Youtube video's, podcasts en TV kijken en luisteren (HD-kwaliteit video's!), Calendar voor verjaardagen en dergelijke en meer.

Twijfelt u daarom niet langer en maak vandaag nog gebruik van onze iPad 32 GB Wifi aanbieding en u krijgt er een Nokia C5 telefoon bij!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver