Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPAD 64 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

Apple iPAD 64 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

Apple iPAD 64 GB WiFi + Samsung B3410 Star Qwerty Zwart-Zilver

De Apple iPad 64GB Wifi is een revolutie op gadget gebied: een ideale combinatie van de mobiliteit van een gsm en het hele arsenaal aan mogelijkheden die een laptop u biedt. Een hele waslijst aan dingen, dát kan de iPad. Laten we de waslijst eens van dichtbij bekijken!

Navigeer met GPS en Google Maps is een peuleschil

Navigeer moeiteloos van huis naar werk en vice versa, vind uw weg naar uw vakantiebestemming, restaurants of historische monumenten en bookmark ze zodat u ze later kunt terugvinden of er direct heen kunt rijden. Bezoek uw bestemming voordat u er bent met Google StreetView zodat u letterlijk een beeld krijgt van waar u wilt zijn omdat u tot op straatniveau kunt inzoomen en zo kunnen wij nog wel even doorgaan over de vele mogelijkheden die GPS en Google Maps u bieden.

Met een scherm van 9.7 inch (rond de 25 centimeter) heeft u alle ruimte om via Wifi websites naar hartelust te bekijken zonder te hoeven scrollen.Tevens kunt u Youtube videos en TV te kijken (HD-kwaliteit) of uw email in één oogopslag checken. Alles wordt groot en overzichtelijk weergegeven met zo'n groot scherm en met een resolutie van 1024 x 768 wordt alles trouwens ook superscherp weergegeven.

Meer leuks doen met de iPad 64GB Wifi

Wat dacht u van een App Store, een omgeving waarin u toegang kunt krijgen tot meer dan 200.000 toepassingen waarmee u nog meer dingen kunt doen met uw iPad? De iPad 64GB Wifi ondersteunt vrijwel elke applicatie: games, productiviteit, nieuws, foto's en ga zo maar door.

En is er ook nog iBooks wat lezen op uw iPad één groot feest maakt. Niet meer eindeloos scrollen naar beneden en opzij om 1 pagina te lezen zoals met toestellen waar één of andere document lezer opzit. Nee, met de iPad 64GB leest u moeiteloos de nieuwste boeken. Dit geeft u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste trends of bijvoorbeeld het wereldnieuws.

Ook leuk: met de iPad kunt u vrijwel moeiteloos HD films en Youtube video's afspelen en op het 9.7 inch grote display wel heel groot terugzien. De meest gebruikte type audio bestanden worden tevens ondersteund op de iPad 64GB Wifi zodat u altijd naar uw favoriete muziek kunt luisteren waar en wanneer u maar wilt.

Foto's bekijken is ook genieten geblazen op de iPad en de mogelijkheden gaan maar door en door. U zult zich verbazen over wat een iPad allemaal kan...

Bestel dus direct online die iPad 64GB want het kost slechts een minuutje van uw tijd en u krijgt er ook nog eens een Samsung B3410 Star Qwerty gsm bij!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver