Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPAD 64 GB WiFi + Samsung S5230 Star Zwart Zwart-Zilver

Apple iPAD 64 GB WiFi + Samsung S5230 Star Zwart Zwart-Zilver

Apple iPAD 64 GB WiFi + Samsung S5230 Star Zwart Zwart-Zilver

De Apple iPad 64GB Wifi is een apparaat waar vriend en vijand jaloers op zal zijn zodra u ermee rondloopt, want dit ding kan alles wat een laptop kan... plus alles wat een mobiele telefoon kan, maar u kunt hem overal mee naar toe nemen. Dat kunt u van uw laptop natuurlijk niet zeggen! Laten we even kijken naar de specs van die hippe iPad.

Met GPS en Google Maps altijd de beste route vinden

Navigeer moeiteloos van huis naar werk en vice versa, vind uw weg naar uw vakantiebestemming, restaurants of historische monumenten en bookmark ze zodat u ze later kunt terugvinden of er direct heen kunt rijden. Bezoek uw bestemming voordat u er bent met Google StreetView zodat u letterlijk een beeld krijgt van waar u wilt zijn omdat u tot op straatniveau kunt inzoomen en zo kunnen wij nog wel even doorgaan over de vele mogelijkheden die GPS en Google Maps u bieden.

Met een scherm van 9.7 inch (rond de 25 centimeter) heeft u alle ruimte om via Wifi websites naar hartelust te bekijken zonder te hoeven scrollen.Tevens kunt u Youtube videos en TV te kijken (HD-kwaliteit) of uw email in één oogopslag checken. Alles wordt groot en overzichtelijk weergegeven met zo'n groot scherm en met een resolutie van 1024 x 768 wordt alles trouwens ook superscherp weergegeven.

U kunt nog meer met de iPad 64GB Wifi:

Wat dacht u van een App Store, een omgeving waarin u toegang kunt krijgen tot meer dan 200.000 toepassingen waarmee u nog meer dingen kunt doen met uw iPad? De iPad 64GB Wifi ondersteunt vrijwel elke applicatie: games, productiviteit, nieuws, foto's en ga zo maar door.

En is er ook nog iBooks wat lezen op uw iPad één groot feest maakt. Niet meer eindeloos scrollen naar beneden en opzij om 1 pagina te lezen zoals met toestellen waar één of andere document lezer opzit. Nee, met de iPad 64GB leest u moeiteloos de nieuwste boeken. Dit geeft u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste trends of bijvoorbeeld het wereldnieuws.

Ook erg leuk: met de iPad kunt u vrijwel moeiteloos HD films en Youtube video's afspelen en op het 9.7 inch grote display wel heel groot terugzien. De meest gebruikte type audio bestanden worden tevens ondersteund op de iPad 64GB Wifi zodat u altijd naar uw favoriete muziek kunt luisteren waar en wanneer u maar wilt.

Foto's bekijken is ook genieten geblazen op de iPad en de mogelijkheden gaan maar door en door. U zult zich verbazen over wat een iPad allemaal kan...

Maak daarom direct gebruik van onze iPad 64GB Wifi aanbieding want het kost slechts een minuutje van uw tijd om hem te bestellen en u krijgt er een Samsung S5230 Star telefoon bij!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver