Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPad 64 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

Apple iPad 64 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

Apple iPad 64 GB WiFi + Nokia C5 Wit Zwart-Zilver

De Apple iPad 64GB Wifi is een echte must have voor jong en oud. Veel mensen denken dat ze niet veel hebben aan een tablet pc totdat ze een iPad in handen krijgen en er even mee kunnen “spelen.” Nieuwsgierig naar wat dit apparaat allemaal kan? Kijkt u dan eens mee!

Met een beelscherm van 9.7 inch (bijna 25 centimeter) heeft u alle ruimte om via Wifi over internet te surfen met uw iPad 64gb, Youtube videos en TV te kijken (in HD-kwaliteit!) of om uw email te checken. Met een resolutie van 1024 x 768 wordt alles trouwens wel heel scherp weergegeven!

Nog meer mogelijkheden op uw iPad

Wat dacht u van een App Store, een omgeving waarin u toegang kunt krijgen tot meer dan 200.000 gratis en betaalde applicaties waarmee u nog meer dingen kunt doen met uw iPad? De iPad 64GB Wifi ondersteunt vrijwel elke applicatie, alles van games tot productiviteits apps.

En is er ook nog iBooks wat lezen op uw iPad één groot feest maakt. Niet meer eindeloos scrollen naar beneden en opzij om 1 pagina te lezen zoals met toestellen waar één of andere document lezer opzit. Nee, met de iPad 64GB leest u moeiteloos de nieuwste boeken. Dit geeft u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste trends of bijvoorbeeld het wereldnieuws.

En GPS-navigatie is een eitje

Navigeer moeiteloos van bestemming A naar B, vind belangrijke locaties, restaurants of historische monumenten en bookmark ze zodat u ze later kunt terugvinden of er direct heen kunt rijden. Bezoek uw bestemming voordat u er bent met Google StreetView zodat u letterlijk een beeld krijgt van waar u wilt zijn omdat u tot op straatniveau kunt inzoomen, etc. Zoals u ziet wordt u op uw wenken bedient als het om navigatie gaat.

Ook het vermelden waard: met de iPad kunt u vrijwel moeiteloos HD films en Youtube video's afspelen en op het 9.7 inch grote display wel heel groot terugzien. De meest gebruikte type audio bestanden worden tevens ondersteund op de iPad 64GB Wifi zodat u altijd naar uw favoriete muziek kunt luisteren waar en wanneer u maar wilt.

Foto's bekijken is ook genieten geblazen op de iPad en de mogelijkheden gaan maar door en door. U zult zich verbazen over wat een iPad allemaal kan.

Kortom: het is meer dan een goed idee om vandaag nog een iPad 64GB te kopen, dus bestel direct online bij ons want het kost slechts een minuutje van uw tijd en u krijgt er een Nokia C5 gsm bij!

Kleuropties:
Zwart-Zilver Zwart-Zilver