Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 3GS 8 GB KPN Zwart

Apple iPhone 3GS 8 GB KPN Zwart

Apple iPhone 3GS 8 GB KPN Zwart

De iPhone 3GS 8GB Zwart is een aanrader voor elke smartphone liefhebber.

De 3GS 8GB beschikt namelijk over een camera van 3 megapixel waarmee u haarscherpe foto’s kunt maken van al die kostbare momenten in uw leven.

Bovendien is het mogelijk om video op te nemen tot 30 fps in VGA resolutie, die u overigens ook direct kunt bewerken!

Internetten: snel en eenvoudig

Internetpagina’s laden 3 keer zo snel en e-mails worden 2 keer sneller verzonden dan bij de vorige iPhone (de 3G). Daarnaast ondersteunt de iPhone 3GS 8GB een volwaardige versie van HSDPA internet, waardoor u nu met 7,2 Mbps in plaats van 3,6 Mbps bij de 3G kunt internetten. Deze telefoon heeft ook Voice Control en hiermee kunt u het toestel met spraak bedienen.

Andere handige functies van de iPhone 3GS

Met Find My iPhone kunt u op afstand kijken waar uw toestel zich bevindt, vooral handig als deze is gestolen. Voor uw veiligheid kunt u tevens gebruik maken van Remote Wipe, waarmee u op afstand al uw data van uw iPhone kunt wissen.

Met iPhone OS 4.0 kunt u MMS’jes versturen en via A2DP draadloos via Bluetooth muziek luisteren of natuurlijk handsfree bellen in de auto. Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om tekst te knippen en ergens anders te plakken.

Ook leuk om te weten: ondanks al deze verbeteringen weet Apple toch ervoor te zorgen dat de accuduur beter is dan bij de iPhone 3G.

Maak daarom vandaag nog gebruik van onze iPhone 3GS aanbieding!

Kleuropties:
Zwart Zwart