Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 4 16GB KPN Zwart

Apple iPhone 4 16GB KPN Zwart

Apple iPhone 4 16GB KPN Zwart

Liever simlock vrij? iPhone 4 32GB simlock vrij

De iPhone 4 16gb is de opvolger van de iPhone 3GS en de iPhone 3G, die met recht dé smartphone genoemd wordt, want het was onder andere de eerste smartphone waarvoor u apps (toepassingen die de mogelijkheden van uw telefoon verder kunt uitbreiden) kon downloaden.

Maar wat is er nou precies verbeterd ten opzichte van de voorgangers? Er is maar één manier om erachter te komen en dat is als we de specs van de iPhone 4 van KPN gaan bekijken. Kijkt u met ons mee?

App Store voor meer mogelijkheden
In de app markt van Apple zijn duizenden verschillende apps te vinden. Sommige apps zij handig, en andere zijn vooral leuk. U kunt het zo gek niet bedenken, of het staat in de AppStore.

Er zijn apps voor werkelijk alles: uw slaapritme meten, de aandelenbeurs live volgen, het laatste nieuws, Facebook, Twitter, uw productiviteit verhogen, games en ga zo maar door!

De voordelen van een Retina display
Misschien wel één van de meest opvallende specs van de iPhone 4 is het schitterende Retina display. Dit haarscherpe display heeft maar liefst 640 x 960 pixels, waardoor alles heel mooi en strak wordt weergegeven op deze iPhone.

Wat verder nog leuk is aan dit toestel...
Naast het schitterende Retina display zijn ook andere specs van de iPhone 4 16gb om over naar huis te schrijven.

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van razendsnel internet via WiFi of HSDPA: binnen een oogwenk heeft u een app gedownload of een website geopend. Elke app wordt overigens zonder problemen gedraaid, dankzij de krachtige, supersnelle 1Ghz processor.

Bent u dus op zoek naar een uitgebreide smartphone waar vooral gebruiksgemak bij voorop staat? Kies dan voor de iPhone 4 16GB. Maak vandaag nog gebruik van onze iPhone 4 actie!

Kleuropties:
Zwart Zwart