Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 4 32GB KPN Zwart

Apple iPhone 4 32GB KPN Zwart

Apple iPhone 4 32GB KPN Zwart

Liever simlock vrij? iPhone 4 32GB simlock vrij

De iPhone 4 32GB Zwart is een echte aanrader voor u als smartphone liefhebber, zeker als u er van houdt om de mogelijkheden van uw toestel verder uit te breiden met apps want de App Store kent duizenden verschillende soorten applicaties.

Maar er zijn nog vele andere specificaties waar u blij van zult worden. Kijkt u namelijk maar eens met ons mee...

iPhone 4 + iOS 4.0

Op het nieuwste besturingssysteem van Apple is het mogelijk om te multi-tasken (meerdere programma's tegelijkertijd open te hebben), terwijl dit niet met de voorgangers (de 3GS en de 3G) het geval was. Daarnaast is multi-tasken ook zó ingericht dat de accu van deze smartphone niet wordt leeg geslurpt als u meerdere programma's tegelijkertijd gebruikt.

Een verbeterde camera

De 5 megapixel camera heeft een LED flash waarmee u zowel overdag als in het donker prachtige foto's kunt maken. mMt 32 GB aan intern geheugen heeft u bovendien genoeg opslagruimte in huis om heel veel foto's op te slaan op de iPhone 4!

Verder nog leuk aan de iPhone 4:

Het scherm maar liefst 960 x 640 pixels waardoor alles mooi, strak en vooral scherp wordt weergegeven.

Ook de processor is supersnel: met de 1Ghz processor kan de iPhone 4 alles aan! Daarnaast is de accu er ook op vooruit gegaan ten opzichte van de 3Gs en is de spraak kwaliteit nog beter dankzij noise cancellation technologie: u hoort uw gesprekspartner gewoon veel beter.

Maak daarom meteen gebruik van onze iPhone 4 actie, want op = op en bij ons bestellen kost slechts een minuutje van uw tijd!

Kleuropties:
Zwart Zwart