Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 4S 64 GB Zwart

Apple iPhone 4S 64 GB Zwart

Apple iPhone 4S 64 GB Zwart

De Apple iPhone 4S 64GB is de eerste iPhone met 64GB intern geheugen en een enorme verbetering ten opzichte van de iPhone 4.

Waarom? Kijkt u maar eens mee naar de specificaties van de iPhone 4S en u weet het...

De iPhone 4S: nooit meer tikken, alleen maar praten

Dankzij Siri, uw persoonlijke virtuele assistent, kunt u uw 4S opdrachten laten uitvoeren door vragen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld het weerbericht en de tijd opvragen, mensen bellen of SMSen via spraak commando's, de wekker instellen en nog veel meer.

De assistent is op dit moment in het Engels, Frans en Duits beschikbaar.

De camera van de iPhone 4S 64GB is gewoon veel beter

Ook de camera van de iPhone 4S is flink verbeterd, want deze is nu 8 megapixel, 33 procent sneller en het lenssysteem is beter waardoor de kwaliteit en scherpte van foto's vele malen beter is dan bij andere smartphones met een 8 megapixel camera.

iOS 5 van Apple met onder andere iMessage

Het besturingssysteem van de iPhone 4S krijgt een update, die dit keer onder andere iMessage met zich meebrengt. iMessage is in feite de Apple variant van Whatsapp en Pingen.

De iPhone 4S: twee keer zo snel dan de iPhone 4

In de iPhone 4S zit een 1 GHz dual-core ARM Cortex-A9 processor met PowerVR SGX543MP2 GPU (Apple A5 chipset), oftewel: de 4S ziet er misschien hetzelfde uit als haar voorganger maar is twee keer zo snel!

Daarnaast zit er een verbeterde grafische kaart in die graphics van games, apps, video's, films, foto's en meer tot wel zeven keer sneller laad. En als klap op de vuurpijl heeft de iPhone 4S ook een internetverbinding die twee keer zo snel is vergeleken met haar voorganger: 14,4 Mbps in plaats van 7,2 Mbps.

En de lijst van features en unieke voordelen die de iPhone 4S heeft maar andere smartphones niet gaat maar door! Maak daarom vandaag nog gebruik van één van onze iPhone aanbiedingen.

Kleuropties:
Zwart Zwart