Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 5 16 GB Zwart

Apple iPhone 5 16 GB Zwart

Apple iPhone 5 16 GB Zwart

De lang verwachte Apple iPhone 5 is er eindelijk. Nieuwsgierig naar wat er verbeterd is ten opzichte van de iPhone 4S? Lees dan snel verder!

De Apple iPhone 5 is sneller

Op de nieuwe iPhone kunt u via 3G internetten tot aan snelheden van maar liefst 42 Mbps en laten we vooral niet vergeten dat op nummer 5 uit de iPhone reeks 4G internet mogelijk is. Op dit moment zijn meerdere Nederlandse providers bezig met grootschalige tests van deze (heel veel snellere) manier van internetten en wie weet kunt u dus in de nabije toekomst YouTube filmpjes laden in no time en nog veel meer. WiFi internet is overigens uiteraard ook mogelijk.

De Apple iPhone 5 heeft een veel mooier beeld

Dat komt doordat deze Apple smartphone is uitgerust met een LED-backlit IPS TFT capacitief touchscreen display dat tot wel 16 miljoen kleuren weergeeft met een resolutie van 640 x 1136 pixels. Oftewel: bloedmooi beeld en extra veel genieten van al die Facebook foto's, apps, etc.

Ook het vermelden waard: het display van de iPhone 5 is 4 inch groot, gemaakt van Gorilla Glas en dus krasbestendig en daarnaast ook nog eens voorzien van een oleophobische coating waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen en u dus gewoon kunt lezen wat er staat als de zon schijnt op uw Apple smartphone.

De iPhone 5 camera mag er ook zeker zijn

Deze Apple heeft een camera van 8 MP (3264 x 2448 pixels) met autofocus, LED flits, de mogelijkheid om Full HD (1080P) video op te nemen, de mogelijkheid om tegelijkertijd HD video op te nemen en foto's te maken, touch focus, LED video verlichting en nog veel meer. Daarmee is deze iPhone de ultieme smartphone voor elke hobby fotograaf en videomaker.

De lijst met features van deze iPhone gaat maar door...

Want laten we vooral niet vergeten dat iOS6 op nummer 5 van Apple zit en dat betekent 3D kaarten waar gebouwen op worden weergegeven voor nog makkelijk navigeren en integratie met Facebook en Twitter. Verder nog aanwezig: een TV-out, de iCloud service, iMessage (Whatsapp voor de iPhone), Siri spraakcommando's, de iBooks PDF reader en een intern geheugen van 16 GB.

Oftewel: kopen, kopen, kopen! Kijk snel hieronder voor de goedkoopste iPhone 5 abonnementen van dit moment.

Kleuropties:
Zwart Zwart