Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 5S 64GB Space Grijs

Apple iPhone 5S 64GB Space Grijs

Apple iPhone 5S 64GB Space Grijs

Apple heeft na lang wachten 2 nieuwe iPhone 5 modellen gelanceerd: De iPhone 5S en de iPhone 5C. Nieuwsgierig naar wat er in de iPhone 5S verbeterd is ten opzichte van de iPhone 5? Lees dan snel verder!

Het uiterlijk van de iPhone 5S

De iPhone 5S zal beschikbaar zijn in drie nieuwe kleuren: zilver, space grijs en goud/champagne en is gemaakt van hoogwaardig aluminium, met afgeslepen randen. Een leuke nieuwe functionaliteit die Apple heeft toegevoegd in de iPhone 5S is een vingerafdrukscanner met de naam Touch ID. De sensor is ingebouwd in de homeknop en u hoeft deze alleen maar hoeft aan te raken en het werkt ! Met deze vingerafdrukscanner kan de iPhone 5S zijn bezitter herkennen en hiermee zijn allerlei leuke toepassingen mogelijk: Uw iPhone ontgrendelen of nieuwe apps downloaden met een druk van uw vinger.

De Apple iPhone 5S is veel sneller

Apple heeft een A7-chip van 64-bit toegepast in de iPhone 5S, waarmee volgens Apple de snelheid en grafische kracht maar liefst zijn verdubbeld ! Om een voorbeeld te geven van de snelheid: De iPhone 5S is maar liefst 40 keer sneller dan de eerste generatie iPhones.

De Apple iPhone 5S heeft een dubbele ledflitser

Met de nieuwe True Tone ledflitser worden uw foto's nog scherper. Door 2 flitsers (een geelkleurige en een blauwkleurige) komen foto’s met flits er prachtig uit te zien.

De lijst met features van deze iPhone gaat maar door...

Want laten we vooral niet vergeten dat iOS7 op nummer 5S van Apple zit en dat betekent onder andere een compleet nieuw design. Apple heeft in vrijwel alle apps aanpassingen en een nieuwe, frisse look doorgevoerd.

Oftewel: kopen, kopen, kopen! Zodra de levertijden en de prijzen bekend zijn worden deze uiteraard op onze website geplaatst.

Kleuropties:
Space Grijs Space Grijs