Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 6 128GB Space Gray

Apple iPhone 6 128GB Space Gray

Apple iPhone 6 128GB Space Gray

Apple heeft na lang wachten 2 nieuwe iPhone 6 modellen gelanceerd: De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. En de iPhone 6 is nog beter dan zijn al zeer succesvolle voorganger de iPhone 5S. Lees snel verder wat er verbeterd is!

Het uiterlijk van de iPhone 6

De iPhone 6 zal net als de iPhone 5S beschikbaar zijn in drie kleuren: zilver, space grijs en goud. Het design is verbeterd door gebruik te maken van afgeronde hoeken. Hier ziet de iPhone 6 er nog stijlvoller uit. Het scherm heeft Apple vergroot naar een beelddiagonaal van 4.7 inch.

De Apple iPhone 6 is veel sneller

Apple heeft haar nieuwste A8-chip toegepast in de iPhone 6, waarmee volgens Apple de snelheid en grafische kracht met 25% zijn toegenomen ten opzichte van de iPhone 5S!

iOS 8

Waar de vorige generaties van iPhone al geprezen werden om hun gebruiksvriendelijkheid, doet de iPhone 6 daar nog een schepje bovenop. De iPhone 6 draait namelijk op het besturingssysteem iOS 8, de opvolger van iOS 7. Dit besturingssysteem is erg snel en eenvoudig te bedienen, waardoor u altijd van alle functies van de iPhone 6 kunt genieten. In iOS 8 wordt weer gebruik gemaakt van de herkenbare interface met verschuifbare applicaties. Ook is in iOS 8 het multitasken verbeterd, waardoor u meerdere applicaties kunt uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld muziek luisteren terwijl u aan het websurfen bent, of snel wisselen tussen een spelletje en uw Whatsapp-berichten.

NFC technologie

Met iOS 8 kunt u ook gebruik maken van de NFC technologie. NFC staat voor Near Field Communication, en kan verbinding maken met andere apparaten op korte afstand. Zo kunt u met NFC eenvoudig bestanden versturen naar andere smartphones! Ook kunt u tegenwoordig met NFC betalen, dit gaat helemaal draad- en contactloos. Deze manier van betalen gaat erg snel en eenvoudig, maar het grootste voordeel is dat het ook erg veilig is. U hoeft dan namelijk niet meer met contant geld over straat!

Oftewel: kopen, kopen, kopen! Zodra de levertijden en de prijzen bekend zijn worden deze uiteraard op onze website geplaatst.

Kleuropties:
Space Gray Space Gray