Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 6S 128GB Spacegrijs

Apple iPhone 6S 128GB Spacegrijs

Apple iPhone 6S 128GB Spacegrijs

Net zoals voorgaande jaren heeft Apple in het najaar van 2015 een nieuwe iPhone gelanceerd; de Apple iPhone 6S 128GB. De Apple iPhone 6S 128GB is de opvolger van de iPhone 6 en brengt een hoop goede functies met zich mee. Apple heeft aan het succesvolle uiterlijk van de iPhone 6 met de ronde hoeken vastgehouden. Ook beschikt deze iPhone 6S over een 4.7-inch LCD scherm, net zoals de iPhone 6. Het toestel beschikt echter wel over een hoop nieuwe functies. Zo kun je met het display gebruik maken van 3D Touch. Met 3D Touch wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het besturen van je iPhone, het toestel weet namelijk hoe hard je op het touchscreen drukt. Dit kan erg handig zijn voor het gebruiken van shortcuts; zo kun je bijvoorbeeld naar je eigen voorkeuren instellen dat, wanneer je op een bepaalde plek extra hard op het scherm drukt, een applicatie wordt geopend.

Nieuwe camera’s!

De iPhone 6S beschikt over een camera achterop het toestel van 12-megapixels. Dit is een significante verbetering ten opzichte van de 8-megapixel camera die de iPhone 6 heeft. Dit betekent dat, waar de iPhone 6 al verbluffend mooie foto’s kan maken, deze iPhone 6S nóg mooiere foto’s maakt! De camera zal beschikken over een aantal handige features, waaronder optische beeldstabilisatie. Hiermee zullen video’s, gemaakt met je eigen smartphone, nooit meer schokken bevatten of teveel bewegen en je foto’s nooit vervaagd zijn. Dit komt door de revolutionaire lens die zichzelf stilhoudt, ook als jij het toestel een beetje beweegt. Dankzij deze technologie staat de lens altijd stil terwijl je de foto maakt of de video schiet. Video’s maak je in 4K kwaliteit, met wel 30 frames per seconde. Ook de frontcamera is significant verbeterd ten opzicht van de iPhone 6; van 1.2-megapixel naar 5-megapixels, zodat je de beste selfies kunt maken.

iOS 9

Samen met de iPhone 6S heeft Apple iOS 9 uitgebracht, een upgrade van het standaard besturingssysteem. De software update brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, samen met een flink aantal verbeteringen. Zo kun je met iOS 9 een wachtwoord van zes cijfers instellen, in plaats van vier. Hierdoor zijn er maar liefst een miljoen combinaties mogelijk! Ook beschikt iOS 9 over een verbeterde notitie-app en is jouw favoriete spraakassistente Siri ook nog eens flink verbeterd. iOS 9 zal beschikbaar zijn vanaf 16 september.

De beschikbare versies

Waar Steve Jobs van oorsprong begon met twee modellen - zwart en wit - koos Apple later voor iets meer kleur in zijn assortiment. Het gouden design lijkt omarmd door het bedrijf uit Cupertino en is een vaste waarde geworden in zijn line-up. De iPhone 6S zal beschikbaar komen in de kleuren grijs, goud, zilver en roségoud. Net als bij de iPhone 6 zal de opvolger beschikbaar komen in de 16, 64 en 128 GB versie.

Kleuropties:
Spacegrijs Spacegrijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Zilver Zilver  
Goud Goud  
Roségoud Roségoud  

Apple iPhone 6S 128GB met abonnement vergelijken

Apple iPhone 6S 128GB accessoires