Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 6S Plus 128GB Spacegrijs

Apple iPhone 6S Plus 128GB Spacegrijs

Apple iPhone 6S Plus 128GB Spacegrijs

De Apple iPhone 6S Plus 128GB is de verbeterde versie van de 6 Plus. Van buiten lijkt hij bijna hetzelfde, maar van binnen heeft Apple flink gesleuteld. Zo is 3D Touch naar de iPhone-lijn gekomen. Met 3D Touch kan je toestel het onderscheid maken tussen een gewone en een hardere tik op het scherm. Stel dat je ergens naartoe wilt navigeren, dan kun je in Kaarten hard op de plek drukken waar je heen wilt, waarna de navigatie direct opstart. Verder heeft de 6s Plus een 5,5 inch Full-HD-scherm, waardoor alles wat je op je toestel afspeelt er prachtig uitziet. Het toestel draait op een Apple A9 processor.

iOS 9

De Apple iPhone 6S Plus 16GB draait vanuit de doos op iOS 9, wat een stabieler en sneller besturingssysteem is dan iOS 8. Siri is slimmer geworden en spreekt ze zelfs Vlaams! Het besturingssysteem is in zijn geheel slimmer en proactiever geworden: als je bijvoorbeeld iets typt in het zoekveld wordt er in meer apps gezocht. Ook houdt de batterij het langer vol op iOS 9. iOS 9 zal beschikbaar zijn vanaf 16 september.

Geweldige camera’s

De laatste iPhones hebben allemaal goede camera’s, maar de Apple iPhone 6S Plus doet daar een schepje bovenop. Zowel de camera aan de voor- en achterkant hebben een flinke update gekregen. De hoofdcamera is nu 12-megapixels met onder andere autofocus, optische beeldstabilisatie en een Dual-LED-flitser. De frontcamera maakt foto's in 5-megapixels, met ondersteuning van een flitser: perfect om jezelf met je omgeving of je vrienden op ongeëvenaarde wijze vast te leggen! Al je gemaakt foto’s en video’s kun je opslaan op de 16 GB intern geheugen van je iPhone 6S Plus, en op de iCloud: een persoonlijke online opslagruimte.

De beschikbare versies

Waar Steve Jobs van oorsprong begon met twee modellen - zwart en wit - koos Apple later voor iets meer kleur in zijn assortiment. Het gouden design lijkt omarmd door het bedrijf uit Cupertino en is een vaste waarde geworden in zijn line-up. De iPhone 6S Plus zal beschikbaar komen in de kleuren grijs, goud, zilver en roségoud. Net als bij de iPhone 6 Plus zal de opvolger beschikbaar komen in de 16, 64 en 128 GB versie.

Kleuropties:
Spacegrijs Spacegrijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  
Roségoud Roségoud  
Zilver Zilver  

Apple iPhone 6S Plus 128GB met abonnement vergelijken

Apple iPhone 6S Plus 128GB accessoires