Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 7 Plus 128GB Black

Apple iPhone 7 Plus 128GB Black

Apple iPhone 7 Plus 128GB Black

De Apple iPhone 7 Plus 128GB is de grote broer van de iPhone 7 en de opvolger van de 6S Plus. Dit zien we vooral terug in de grootte van het toestel, de 7 Plus is namelijk uitgerust met een 5.5-inchdisplay. Dankzij de resolutie van 1920x1080 pixels kun je rekenen op een haarscherpe beeldweergave. Dit formaat is zeer geschikt om films te kijken of je favoriete games te spelen. Verder herkent de display drie verschillende drukniveaus, dankzij de 3D Touch technologie van Apple. De drukniveaus zijn allemaal gekoppeld aan een commando. Zo kun je pijlsnel een e-mail bekijken, zonder dat je het gehele bericht moet openen. Het besturen van je toestel gaat nog makkelijker.

Dual camera

Als je naar de achterkant van de iPhone 7 Plus kijkt, valt één ding direct op. De camera heeft niet één lens, maar twee lenzen! De lenzen hebben beide 12 megapixels en bundelen hun krachten om de mooiste foto's te creëeren. Je kunt bijvoorbeeld groothoekfoto's maken, maar je kunt de lenzen ook gebruiken om het onderwerp van je foto er meer uit te laten springen. De telelens-functie zorgt namelijk voor meer scherpte-diepte. De frontcamera heeft 7 megapixels en is hierdoor erg goed geschikt om mooie selfies mee te maken.

Waterbestendig

De Apple iPhone 7 Plus 128GB heeft een primeur te pakken: het is de eerste iPhone die waterbestendig is. Je kunt met deze telefoon dus ook bellen en appen als je in de stromende regen staat. Wat ook voor het eerst is, is dat er geen 3,5mm-aansluiting voor koptelefoons is. In plaats daarvan sluit je oordopjes aan op de lightning-connector. Apple levert een verloopstukje mee, waardoor je je oude koptelefoons kunt blijven gebruiken. Op de plaats waar bij de 6S Plus de 3,5mm-aansluiting zat, zit nu een speaker. De 7 Plus heeft hierdoor een waanzinnig mooi geluid! De 7 Plus draait op de nieuwe A10-processor. Dankzij deze processor gaat zuinig met energie om.

Kleuropties:
Black Black  
Ook verkrijgbaar in: 
Jet Black Jet Black  
Silver Silver  
Rose Gold Rose Gold  
Gold Gold  

Apple iPhone 7 Plus 128GB met abonnement vergelijken

Apple iPhone 7 Plus 128GB accessoires