Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone 7 Plus 32GB Black

Apple iPhone 7 Plus 32GB Black

Apple iPhone 7 Plus 32GB Black

De Apple iPhone 7 Plus 32GB is de grote broer van de iPhone 7. Zoals 'Plus' in de naam al aangeeft, is deze variant een stukje groter dan de gewone iPhone 7. Het toestel heeft een beelscherm van 5.5 inch. Onder het scherm zit een homeknop met vingerafdrukscanner. Deze herkent je vingerafdruk waardoor je je telefoon erg snel ontgrendelt. Bovendien zijn je bestanden zo goed beveiligd. Een enorm pluspunt is dat deze iPhone waterbestendig is! Dus loop je buiten en begint het te regenen, dan kun je gewoon door blijven appen. Een ander punt in het design is dat er geen 3,5mm-aansluiting op zit. Je sluit je koptelefoon aan op de lightning-connector. Voor al je 3,5mm-koptelefoons zit er een verloopstukje van lightning naar 3,5mm in de doos.

Supercamera’s

De camera’s van de Apple iPhone 7 Plus 32GB zijn gerust indrukwekkend te noemen. Zo vinden we aan de achterkant van de smartphone niet één, maar twee camera's. Hiermee worden je foto's extra levendig. De sensor van deze camera is bovendien groter gemaakt, waardoor meer licht opgevangen kan worden. De camera van de iPhone 7 maakt dus nog betere foto’s in het donker in vergelijking met zijn voorgangers. Selfies maak je met de 7-megapixelcamera op de voorkant van het toestel. Voor de opslag van je foto’s is ook voldoende ruimte aanwezig, deze versie van de iPhone 7 Plus beschikt namelijk over een opslagruimte van 32 GB.

Handige extra’s

Wat de Apple iPhone 7 Plus 32GB uniek maakt ten opzicht van andere smartphones, is dat het toestel onder andere beschikt over de verbeterde versie van 3D Touch. Deze feature zorgt ervoor dat het drukgevoelige scherm onderscheid kan maken tussen drie verschillende niveaus van druk. Het aantikken van je scherm is het laagste niveau van druk. 3D Touch reageert hier op met de gewoonlijke respons. Als je daar licht druk bij geeft, krijg je een preview zien van de functies van de betreffende applicatie Bij harde druk opent 3D Touch de functie waar je daarvoor een preview van zag.

Kleuropties:
Black Black  
Ook verkrijgbaar in: 
Silver Silver  
Rose Gold Rose Gold  
Gold Gold  

Apple iPhone 7 Plus 32GB met abonnement vergelijken

Apple iPhone 7 Plus 32GB accessoires