Smartphone > Smartphones > Apple > Apple iPhone SE Zwart

Apple iPhone SE Zwart

Apple iPhone SE Zwart

De iPhone SE werd aangekondigd tijdens het Apple Event in Cupertino. Met de nieuwe iPhone richt het bedrijf zich tot de trouwe Apple fanatici die vertrouwd zijn geraakt met het 4 inch display en niet perse een stapje groter wensen. Zo doet het toestel denken aan de iPhone 5 (S) maar is het aan de binnenkant voorzien van de meest moderne technologie.

Belangrijkste eigenschappen iPhone SE

  • 4-inch display
  • iOS 9.3 besturingssysteem
  • 12 megapixelcamera & 1,2MP Frontcam
  • 4G ondersteuning
  • Snelle A9 processor
  • Touch ID (vingerafdrukscanner)
  • Snelle prestaties dankzij A9 Chip

Het toestel draait op het laatste iOS 9.3 besturingssysteem en onder de motorkap is een razendsnelle processor te vinden voor supersnelle prestaties. De processor is tweemaal zo snel als de iPhone 5S en de grafische processor drie maal beter ten opzichte van zijn voorganger. Ook ondersteunt het toestel 4G voor bliksemsnel internet. Verder is de iPhone SE voorzien van NFC met het oog op contactloos betalen in de toekomst via Apple Pay.

Look & Feel iPhone SE

De nieuwe iPhone SE heeft qua look & feel net iets betere eigenschappen dan zijn huidige broertje. Zo is het toestel ontworpen dat het minder krasgevoelig is wat bij de introductie van de 5s tot klachten leidde. Verder is er meer keus en wordt het toestel uitgebracht in de kleuren van de iPhone 6S, met de versie rosé gold dus als nieuwe toevoeging.

Camera

De camera aan de achterkant van de iPhone SE is net zo scherp als die van de iPhone 6S met 12 megapixels. Ook is de toepassing "live video" eveneens beschikbaar. Met de iPhone SE kun je dus waanzinnig scherpe foto's maken en filmen in 4K. Aan de voorkant is een 1.2 megapixelcamera te vinden voor facetime.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Goud Goud  
Zilver Zilver  
Rose goud Rose goud  

Apple iPhone SE met abonnement vergelijken

Apple iPhone SE accessoires