Smartphone > Smartphones > BlackBerry > BlackBerry Leap Grijs

BlackBerry Leap Grijs

BlackBerry Leap Grijs

De Blackberry Leap werd tijdens het Mobile World Congress 2015 geïntroduceerd in Barcelona. De Leap is de opvolger van de Blackberry Z30. Het nieuwe toestel heeft uitstekende eigenschappen . Zo beschikt het over een imposant 5-inch display. Met een 1.5 GHz dualcore processor en 16GB intern geheugen blader je snel door het menu en sla je jouw belangrijkste gegevens op.

Intelligent en gebruiksvriendelijk

Blackberry staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke toetsenbord. Dit zal men ook ervaren op het touchscreen. Het kan worden gezien als het meest intelligente toetsenbord in de smartphone-industrie. Ook is de Blackberry Hub enorm gebruiksvriendelijk. Binnen één handeling kun je de meest essentiële toepassingen raadplegen.

Krachtige accu & voldoende opslag

Het toestel heeft ook een krachtige batterij die volgens de fabrikant gemakkelijk een dag mee gaat. Is 16 GB niet genoeg? Maak dan gebruik van het microslot en breidt het geheugen uit tot maximaal 128 GB.

BlackBerry OS 10

De BlackBerry Leap Black draait uiteraard op BlackBerry OS versie 10. Dit betekent dat u enkele handige extra’s krijgt. Een voorbeeld hiervan is BlackBerry Hub. Hiermee krijgt u een overzicht van alle berichten die u krijgt, zoals BlackBerry Messenger, e-mail en al uw social media. Ook biedt dit toestel een erg uitgebreide beveiliging. Zo beschermt u uw privacy met ondersteuning voor encryptie, een ingebouwde malware-bescherming en de mogelijkheid om gemakkelijk een back-up te maken en uw toestel hiermee te herstellen..

Kerneigenschappen Blackberry Leap

  • 5-inch display
  • Blackberry Hub en intuïtief toetsenbord
  • 1.5 Ghz dualcore processor
  • 8 megapixelcamera & 2 MP frontcam
  • 16 GB intern geheugen en microslot
Kleuropties:
Grijs Grijs