Smartphone > Smartphones > BlackBerry > Blackberry Passport Zwart

Blackberry Passport Zwart

Blackberry Passport Zwart

De BlackBerry Passport is daar! Een vierkant toestel met een fysiek toetsenbord! Dit toestel heeft een 4.5-inch scherm met een hoge resolutie van 1440x1440 pixels, waaronder een fysiek QWERTY-toetsenbord aanwezig is. Het besturingssysteem van deze smartphone is BlackBerry 10.3, waarbij u met de Blackberry Hub al uw berichten makkelijk kunt beheren in één overzicht. Bovendien zult u met BlackBerry 10.3 ook gebruik kunnen maken van Android-applicaties, waardoor de mogelijkheden van de BlackBerry Passport enorm worden uitgebreid. Het opslaggeheugen zal 32GB groot zijn en kan worden uitgebreid middels een microSD-kaartje van maximaal 64GB.

Zakelijk gebruik

De BlackBerry Passport Black is een toestel dat het BlackBerry 10.3-besturingssysteem met zich mee zal dragen. Dit besturingssysteem wordt geroemd om zijn multitask- en e-mailmogelijkheden en veiligheid. De BlackBerry Passport zal hierdoor uitermate geschikt zijn om zakelijk te gebruiken. Dit wordt nog eens versterkt door de 1:1 beeldverhouding waarover gesproken wordt, waardoor teksten lezen en bewerken op het toestel erg fijn is, en het slimme fysieke QWERTY-toetsenbord, waarmee makkelijk en snel berichten kunnen worden getypt.

Android

De BlackBerry Passport heeft het BlackBerry 10.3-besturingssysteem, waarbij er in de BlackBerry World applicaties gedownload kunnen worden. Naast de applicaties uit deze online winkel kunt u naar verwachting ook gebruik maken van Android-applicaties. Op deze manier zijn er veel meer applicaties beschikbaar om te gebruiken en worden de mogelijkheden van deze smartphone enorm uitgebreid! Tot slot beschikt het toestel over een snelle Qualcomm Snapdragon 800-processor die er in samenwerking met het werkgeheugen van 3GB voor zal zorgen dat multitasking geen probleem is.

Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Blackberry Passport met abonnement vergelijken

Blackberry Passport accessoires