Smartphone > Smartphones > BlackBerry > BlackBerry Priv Zwart

BlackBerry Priv Zwart

BlackBerry Priv Zwart

De PRIV is het nieuwe vlaggenschip van BlackBerry. Met de PRIV combineert BlackBerry zijn veelgeprezen intuïtieve toetsenbord met trackpad-functie en Android, 's werelds meest gebruikte besturingssysteem. Deze combinatie is voor vele smartphonegebruikers, die nog terugdenken aan de tijd waarin BlackBerry het straatbeeld domineerde, de perfecte match. Het toestel is voorzien van een 5.4-inch display en is uitschuifbaar.

Belangrijkste eigenschappen PRIV by BlackBerry

  • Elegant ontwerp met fysiek toetsenbord incl. trackpad-functie
  • 5.4-inch scherm
  • Veilig Android-besturingssyteem d.m.v. DTEK-software
  • Krachtige accu met 3410 mAh
  • 18 megapixelcamera met dualflitser
  • 32 GB intern geheugen met microSD-slot tot 2TB

Een Veilige Android-omgeving dankzij DTEK by BlackBerry

Uit een recent onderzoek van een Cambrigde-professor bleek dat Android-gebruikers een verhoogd risico lopen op malware. Om de stap naar Android te maken wilde BlackBerry eerst de veiligheid van de BlackBerry-gebruiker kunnen waarborgen. Zo is de beveiliging van de privacygegevens één van de kernwaarden waar het Canadese bedrijf om bekend staat. Dankzij DTEK kan BlackBerry dit garanderen op de BlackBerry PRIV.

Camera en geheugen

De hoofdcamera van de PRIV heeft maar liefst 18 megapixels met een Schneider-Kreuznachlens. Dat is een behoorlijke vooruitgang ten opzichte van de vorige BlackBerry-modellen. De camera heeft een dubbele flitser, optische beeldstabilisatie en is voorzien van vele handige cameratoepassingen. Ook kan men gebruik maken van de 2 megapixel frontcam. De BlackBerry PRIV heeft 32GB intern geheugen en dus voldoende ruimte om foto's en muziek op te slaan. Het geheugen is bovendien verder uit te breiden met een microSD-kaart tot 2TB.

Kleuropties:
Zwart Zwart  

BlackBerry Priv met abonnement vergelijken