Smartphone > Smartphones > Honor > Honor 6 Plus Zwart

Honor 6 Plus Zwart

Honor 6 Plus Zwart

De Honor 6+ is de opvolger van de succesvolle Honor 6. De nieuwe smartphone van Honor, een vertakking van telecomgigant Huawei, zet met de Honor 6+ een bijzonder goede 4G-smartphone voor een aantrekkelijke prijs op de markt.

Groot en helder display, snelle processor

Het toestel heeft een groot 5.5-inch Full HD Display en is voorzien van een monsterachtige octacore-processor. Hiermee kan het snel schakelen tussen applicaties en wordt multitasken een nieuw begrip.

Android & eigen Emotion interface

Het toestel draait op het gebruiksvriendelijke Android (4.4) besturingssysteem zodat je eenvoudig de weg kunt bewandelen in het digitale landschap. De interface is echter geoptimaliseerd met de Emotion 3-skin om hiermee het DNA van de fabrikant te benadrukken. Zo kun je kiezen uit verschillende unieke thema's.

Dualcamera

De Honor 6+ is uitgerust met een zogenaamde "dual camera". Dit betekent dat er aan de achterkant van het toestel twee 8 megapixel camera's van uitstekende kwaliteit te vinden zijn. Met deze twee technologie kan een foto achteraf scherp worden gesteld. Je kunt zo vanuit elke hoek de beste foto schieten.

Belangrijke specificaties Honor 6+

  • 5.5-inch display
  • 4G LTE, categorie 6 voor extreem snel internet
  • 32 GB met microSD slot voor opslag
  • 8 megapixel dual camera + 8MP frontcam
  • krachtige 3600 mAh batterij
Kleuropties:
Zwart Zwart  
Ook verkrijgbaar in: 
Wit Wit  

Honor 6 Plus met abonnement vergelijken

Honor 6 Plus accessoires