Smartphone > Smartphones > Honor > Honor 7 Grijs

Honor 7 Grijs

Honor 7 Grijs

De Honor 7 is het nieuwe high-end model van de Chinese smartphonefabrikant. Het formaat van de Honor 7 ligt tussen de Honor 6 en de Honor 6 Plus in met 5.2 inch (FUll HD IPS). Het toestel valt op met zijn hoogwaardige ontwerp met een aluminium behuizing. Andere bijzondere eigenschappen aan het toestel zijn de vingerafdruksensor en de "Smart Key". Dit laatste is een speciale knop waarmee je de stem-modus kunt activeren wat doet denken aan Siri of S Voice. Druk je de knop echter tweemaal in dan wordt Huawei's Smartcare geraadpleegd. Handig als je een taxi wilt bellen of snel een bericht wilt versturen.

Uitmuntende camera's

De camera van de Honor 7 is van zeer goede camera. Aan de voorkant is een 8 megapixecamera te vinden voor videocalling. Aan de achterkant bevindt zich een 20 megapixelcamera met sapphire lens met talloze interessante functies zoals "Cuisine Modus" en "Light Painting".

Sneller dan snel

Onder de motorkap schuilt een ware krachtpatser. Zo is de krachtige en tevens nieuwe 64-Bit Kirit 935 processor aanwezig wat het toestel razendsnel maakt. Schakelen ging nooit zo soepel.

Kleuropties:
Grijs Grijs  
Ook verkrijgbaar in: 
Zilver Zilver  

Honor 7 met abonnement vergelijken

Honor 7 accessoires