Smartphone > Smartphones > HTC > HTC 7 Trophy Zwart

HTC 7 Trophy Zwart

HTC 7 Trophy Zwart

De HTC 7 Trophy is een veel belovende smartphone. De '7' staat hier trouwens voor het besturingssysteem Windows Phone 7. Hiermee is dit 1 van de allereerste toestellen met Windows Phone 7 als besturingssysteem. Microsoft is lang bezig geweest met de ontwikkeling, en dat is te zien. Overal is over nagedacht. Van een gelikte grafische interface, tot naadloze integratie met Exchange servers.

3,8 Inch scherm
Naast het besturingssysteem is het grote scherm van deze smartphone opvallend. De HTC 7 Trophy beschikt namelijk over een 3,8 Inch touchscreen. Bij internet pagina's hoeft u dus niet telkens in te zoomen, maar worden deze zonder problemen weergegeven en nog razendsnel geladen ook dankzij de snelle HSDPA verbinding. Ook is dit scherm ideaal om in de trein (of ergens anders) te genieten van uw favoriete tv series of films.

Audio, video en foto's
Uiteraard zal het u niet verbazen dat u met de HTC 7 Trophy films kan kijken, foto's maken of muziek luisteren. Het verschil met andere telefoons: Dankzij Dolby Mobile geluid met SRS is geluid uit het toestel prachtig. Ook kunt u video's opnemen met een resolutie van maar liefst 720p, zodat opgenomen video's ook op uw HD TV er nog schitterend uitzien.

De HTC 7 Trophy is dus een echte aanrader met het nieuwste van het nieuwste, zonder de kinderziektes omdat de techniek al bewezen is. Dit is helaas lang niet over alle toestellen te zeggen! Bent u dus op zoek naar een Windows Phone 7 smartphone, met een lekker groot scherm, dan kunt u niet om de HTC 7 Trophy heen.

Kleuropties:
Zwart Zwart