Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Butterfly Glossy Brown

HTC Butterfly Glossy Brown

HTC Butterfly Glossy Brown

De HTC Butterfly is een top smartphone van HTC vol met schitterende features die beter zijn dan die van de meeste smartphones. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specs van deze HTC telefoon.

Het display van de HTC Butterfly

Deze HTC heeft een Super LCD3 capacitief touchscreen van 5.0 inch groot met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Dit levert u prachtige full HD beelden op. Met de 8 megapixel camera maakt u haarscherpe foto's en video's in 1080p HD kwaliteit !

HTC Butterfly: Razendsnel

Deze telefoon heeft een quad-core Snapdragon S4-processor van maar liefst 1.5 GHz. Programma's starten hierdoor razendsnel, wat u een uiterst prettige gebruikservaring geeft.

Wat kan deze HTC telefoon nog meer?

De HTC Butterfly is uitgerust met Android Jelly Bean en dat betekent dat u in een handomdraai toegang heeft tot de Google zoekmachine, GMail, YouTube, Google Maps, enzovoorts. Daarnaast is de geluidskwaliteit beter dankzij de Beats Audio technologie, zit er een TV-out in en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Kortom: de HTC Butterfly is een must have voor iedereen die het nieuwste van het nieuwste wil op het gebied van smartphones. Kijk daarom snel hieronder voor de beste aanbiedingen van dit moment!

Kleuropties:
Glossy Brown Glossy Brown