Smartphone > Smartphones > HTC > HTC ChaCha Wit

HTC ChaCha Wit

HTC ChaCha Wit

De HTC ChaCha lijkt op het eerste gezicht een eenvoudige smartphone, maar vergis u niet: deze smartphone van HTC heeft vele speciale functies! Te denken valt dan bijvoorbeeld aan een speciale Facebook knop, waarmee u letterlijk met een druk op de knop op de hoogte blijft van wat uw vrienden op Facebook aan het doen zien en meer.

Laten we dus eens uitgebreid gaan kijken naar wat de HTC ChaCha kan, naast u vliegensvlug gebruik laten maken van Facebook...

Het QWERTY keyboard van de ChaCha en meer

Wat u meteen zal opvallen aan de ChaCha van HTC is het elegante design en het feit dat er een QWERTY toetsenbord op zit als één van de weinige smartphones van HTC. Met het QWERTY toetsenbord kunt u naar hartelust SMSen, (push) mailen en internetten en dat sneller doen dan mensen die niet zo'n toetsenbord hebben. Handig toch?

Bovendien heeft de ChaCha, net als de Salsa van HTC, Android aan boord waarmee u in een handomdraai gebruik kunt maken van de vele mogelijkheden van Google: de route naar uw bestemming tot op straatniveau bekijken dankzij Google Maps, dingen die u moet weten Googlen, etc.

Een top camera op de HTC ChaCha

Met de 5 megapixel camera (2592 x 1944 pixels) met autofocus, LED flits, geo-tagging, face detection en meer kunt u de mooiste foto's maken van prachtige momenten met slechts één druk op de knop. Bovendien kunt u dankzij geo-tagging gemakkelijk de locatie waar een foto gemaakt is toevoegen aan de foto en deze vervolgens delen op Facebook met, u raadt het al, de speciale Facebook knop die op het toestel zit.

Twijfel dus niet langer en maak vandaag gebruik van onze HTC ChaCha aanbieding, want bestellen bij ons kost slechts een minuutje van uw tijd en op = op!

Kleuropties:
Wit Wit