Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire + GRATIS Micro-USB autolader Bruin

HTC Desire + GRATIS Micro-USB autolader Bruin

HTC Desire + GRATIS Micro-USB autolader Bruin

De HTC Desire is één van de meest populaire toestellen van 2010. Dit is natuurlijk niet voor niets. De specificaties zijn indrukwekkend, en met Android als besturingssysteem zijn de mogelijkheden ongekend.

Inclusief 4GB MicroSD geheugenkaart Inclusief gratis autolader ter waarde van € 19,-

Android
Het besturingsysteem van de HTC Desire is Android. Android werd in 2009 gelanceerd door Google en heeft binnen 1 á 2 jaar grote stappen gezet richting een volwaardig, supersnel en betrouwbaar besturingsysteem voor smartphones. Multi-tasking, sociale netwerken, apps, widgets. Niets is te gekd voor de HTC Desire gecombineerd met Android. Momenteel heeft Android veruit de snelst groeiende app market. Het is nog niet de grootste, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn. Wel heeft Android het grootste percentage gratis apps.

HTC Sense
Eén van de voordelen van Android, is dta fabrikanten er hun eigen uiterlijk aan kunnen geven. Zoals HTC ook bij andere toestellen doet, heeft HTC de HTC Desire ook voorzien van HTC Sense. Deze interface maakt het gebruik van dit toestel nog makkelijker. Met 7 homescreens heeft u genoeg ruimte om voor elke app of widget een snelkoppeling te maken. Ook heeft HTC zijn eigen social media app, Friend Stream, op de HTC Desire geplaatst. Hiermee blijft u eenvoudig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van uw vrienden via onder andere Facebook en Twitter.

Wat kan deze smartphone?
Alle mogelijkheden van HTC Desire opnoemen is onmogelijk. Toch helpen we u op weg. Dit toestel is het meest complete touchscreen toestel van het moment. Er zit geen standaard processor in, maar een supersnelle 1 Ghz Snapdragon processor van Qualcomm. Ook is het touchscreen niet goedkoop, het gaat namelijk om een capacitief 3,7 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Meer intern geheugen is niet nodig, want met een MicroSD geheugenkaart is het toestel tot minimaal 16GB uit te breiden. Door het grote heldere scherm en de juiste navigatiesoftware is dit tevens een navigatiesysteem, via de ingebouwde A-GPS ontvanger. Overigens ontbreekt de mogelijkheid tot snel internet via WiFi en HSDPA ook niet. Ook de 5 megapixel camera is van zeer degelijke kwaliteit met autofocus en een LED flash.

Update
Binnenkort is de HTC Desire ook te update naar de volgende versie van Android, versie 2.2, ook wel Froyo genoemd. Hiermee worden de grafische mogelijkheden van deze smartphone nog beter benut. Dit komt ook te goede van de snelheid van dit toestel. Tevens is het dan ook mogelijk om applicaties op een SD kaart op te slaan, in plaats van het beperkte interne geheugen. Ook internetpagina's worden sneller geladen dankzij een verbeterde omgang met java script. Overigens betekend dit niet dat het toestel nu gebreken heeft, maar het wordt alleen maar beter!

Kleuropties:
Bruin Bruin