Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire C Stealth Black

HTC Desire C Stealth Black

HTC Desire C Stealth Black

De HTC Desire C is een leuke smartphone uit de middenklasse qua prijs en functionaliteit, maar heeft van alles aan boord om u een geweldige ervaring te geven!

Kijkt u namelijks maar eens mee naar de specs van de Desire C...

HTC Desire C + Android 4 = een gouden combinatie

De HTC Desire C heeft Android 4.0, beter bekend als Android Ice Cream Sanwich, als besturingssysteem en dat betekent gelijk al een hele vrachtlading aan mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan apps, gemakkelijk navigeren van A naar B met Google Maps, snel iets kunnen opzoeken met de Google zoekmachine, in een handomdraai op Facebook of Twitter zitten, even snel uw mail (GMail) checken en nog veel meer.

Wat valt nog meer op aan de HTC Desire C?

Wat ons verder nog opvalt aan de Desire C is het feit dat er Beats Audio enhancement op zit en dat betekent veel beter klinkende muziek, video's en meer. Daarnaast is voice dial mogelijk, heeft deze smartphone een 5 megapixel camera en ook is er een intern geheugen van 4 GB aanwezig (uit te breiden met 32 GB geheugenkaart).

Conclusie: de HTC Desire C is een hebbeding voor mensen die niet teveel geld willen uitgeven aan een smartphone, maar die wel het nieuwste van het nieuwste op het gebied van functionaliteit willen. Kijk daarom snel hieronder voor een aantal leuke Desire C acties.

Kleuropties:
Stealth Black Stealth Black