Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire Eye Blauw

HTC Desire Eye Blauw

HTC Desire Eye Blauw

De HTC Desire Eye is een bijzonder toestel. Deze telefoon heeft namelijk twee waanzinnige camera's, zodat u elk moment goed vast kunt leggen. Het toestel heeft een scherm van 5.2-inch groot met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het besturingssysteem van deze smartphone is Android 4.4 KitKat, waarbij u applicaties kunt downloaden in de Google Play Store. Deze biedt vele applicaties aan in verschillende categorieën, waardoor er voor iedereen een passende applicatie tussen zal zitten. Het opslaggeheugen is 16GB groot en kan eventueel worden uitgebreid met een microSD-kaartje. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van online opslagdiensten, zoals Dropbox, waarbij u meteen een online back-up heeft van uw bestanden!

'Selfie' telefoon

De HTC Desire Eye Blue beschikt over twee goede camera's. Zowel aan de voor- als aan de achterkant zit een 13-megapixel camera, waarmee u de mooiste foto's kunt maken! De HTC Eye onderscheidt zich van andere toestellen doordat ook de frontcamera veel megapixels heeft, zodat u mooie 'selfies' kunt maken en in hoge kwaliteit videogesprekken kunt voeren. Video's maakt de Desire Eye in 1080p High Definition-kwaliteit, waardoor het terugkijken hiervan een waar genot is en aanvoelt alsof u er weer even bij bent. Bestanden verzenden naar apparaten in de buurt kunt u eenvoudig doen met Bluetooth of NFC. Daarnaast kan het toestel uw locatie berekenen met behulp van A-GPS, waardoor applicaties als Google Maps nuttig gebruikt kunnen worden.

Waterbestendig

De HTC Desire Eye Blue heeft een IPX7-certificering. Deze certificering houdt in dat de mobiele telefoon dompeldicht is, waarbij het toestel geen waterschade op zal lopen bij een maximale diepte van één meter voor maximaal 30 minuten lang. U kunt dus gerust blijven bellen of even een berichtje sturen terwijl het regent, want uw telefoon zal geen schade oplopen! Naast waterbestendig is de Desire Eye ook geschikt om te internetten over 4G. Dit internet is de snelste verbinding die er is. Deze is zelfs zo snel dat u niet meer hoeft te wachten totdat data geladen is en meteen aan de slag kunt gaan! Dit betekent dat u meer kunt bereiken in minder tijd, waardoor u meer kunt genieten van de functionaliteiten van uw HTC Desire Eye.

Kleuropties:
Blauw Blauw