Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire HD + Adapt Essential Kit Bruin

HTC Desire HD + Adapt Essential Kit Bruin

HTC Desire HD + Adapt Essential Kit Bruin

Groter, sneller, beter! De HTC Desire HD is misschien wel de allerbeste smartphone van dit moment, met de meeste mogelijkheden.

4,3 inch touchscreen De HTC Desire HD is nog net geen tablet pc, maar met zijn 4,3 inch scherm komt deze er zeker bij in de buurt. Met dit grote schermis mobiel internet nog makkelijker, doordat u nog minder hoeft te priegelen op een klein scherm om alles zichtbaar te maken.

8 megapixel camera
Met de 8 megapixel camera legt u elk detail op de gevoelige plaat vast. Dankzij de dual LED flits hoeft u ook niet bang te zijn dat er onvoldoende licht is. En om het de camera af te maken beschikt de lens over autofocus, zodat al uw foto's haarscherp worden. U heeft geen aparte digicam meer nodig. Met deze camera kunt u ook nog eens video's opnemen met HD kwaliteit (720P). U kunt dus uw filmpjes ook op uw HD TV afspelen met uitstekende kwaliteit!

HTCSense.com
De HTC Desire HD heeft een nieuwe versie van de HTC Sense skin. Hiermee zijn tevens een aantal zeer handige must-have functies toegevoegd. Om een aantal te noemen: Voor Android was via Google Maps al gratis navigatie, maar u had altijd een dataverbinding nodig. Met de nieuwe HTC Sense kunt u vooraf kaarten downloaden, dus u heeft geen data verbinding nodig. Ook kunt u via HTCSense.com zien waar uw toestel zich bevindt of SMS'jes van uw toestel op uw pc lezen. Ook kunt u het toestel op afstand blokkeren, ideaal dus als uw HTC Desire HD wordt gestolen. Het handige aan een telefoon is natuurlijk dat u deze kunt bellen als die kwijt is. Maar wat als uw geluid nou uit staat? Via HTCSense.com kunt u uw toestel af laten gaan, zodat u hem direct terug hebt, ook als deze op stil staat.

De mogelijkheden van dit toestel zijn niet in een korte tekst samen te vatten. U moet het echt ervaren. Dit is hét toestel als u het beste van het beste wilt.

Kleuropties:
Bruin Bruin