Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire S Grijs

HTC Desire S Grijs

HTC Desire S Grijs

De HTC Desire S, opvolger van de gigantisch populaire HTC Desire, heeft alles in huis om een hit te worden. Kijkt u maar eens mee naar de specs van de Desire S...

De HTC Desire S komt met Android 2.3 (Gingerbread)

Met een vernieuwde versie van het besturingssysteem voor mobiele telefoons van Google, Android genaamd, is de Desire S nog sneller en makkelijker om te gebruiken. Zo is tekst invoeren een stuk sneller, kunt u hele lappen tekst voortaan met één aanraking van het beeldscherm selecteren, gaat de batterij veel langer mee omdat alles zuiniger gemaakt is en nog veel meer...

En laten we vooral niet de voordelen vergeten die Android op de HTC Desire S u biedt, zoals bijvoorbeeld de duizenden toepassingen die op u wachten in de Android Market!

Een supercool beeldscherm op de Desire S? Check!

Dankzij een Super Amoled capacitief touchscreen van maar liefst 3,7 inch kunt u genieten van prachtig beeld terwijl u bijvoorbeeld kijkt naar de foto's en HD video's die u heeft gemaakt met uw Desire S, plus capacitief betekent dat u in een handomdraai alles kunt doen met uw toestel puur door het beeldscherm aan te raken. Handig toch?

Wat er nog meer leuk is aan de HTC Desire S...

De HTC Sense 3.0 user interface zorgt voor een vloeiend, intuitief gebruik van uw Desire, plus u kunt dankzij de accelerometer sensor het toestel ook nog eens gebruiken in de lengte of in de breedte van het beeldscherm, afhankelijk van wat u het prettigst vindt.

Maak nu gebruik van één van onze aanbiedingen om een goedkope HTC Desire S te krijgen!

Kleuropties:
Grijs Grijs