Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire S T-mobile Grijs

HTC Desire S T-mobile Grijs

HTC Desire S T-mobile Grijs

De HTC Desire S is, zoals aan de naam te zien is, de opvolger van de immens populaire HTC Desire smartphone en is op allerlei fronten verbeterd.

Waarom? Als we de specificaties van de HTC Desire S van T-Mobile bekijken komt u er snel genoeg achter...

HTC Desire S: wát een mooi beeldscherm!

Dankzij een Super Amoled capacitief touchscreen van maar liefst 3,7 inch kunt u genieten van prachtig beeld terwijl u bijvoorbeeld kijkt naar de foto's en HD video's die u heeft gemaakt met uw Desire S, plus capacitief betekent dat u in een handomdraai alles kunt doen met uw toestel puur door het beeldscherm aan te raken. Handig toch?

Android 2.3 op de HTC Desire S

Met een vernieuwde versie van het besturingssysteem voor mobiele telefoons van Google, Android genaamd, is de Desire S van T-Mobile nog sneller en makkelijker om te gebruiken. Zo is tekst invoeren een stuk sneller, kunt u hele lappen tekst voortaan met één aanraking van het beeldscherm selecteren, gaat de batterij veel langer mee omdat alles zuiniger gemaakt is en nog veel meer...

En laten we vooral niet de voordelen vergeten die Android op de HTC Desire S u biedt, zoals bijvoorbeeld de duizenden toepassingen die op u wachten in de Android Market!

Wat de HTC Desire S nog meer kan

De HTC Sense 3.0 user interface zorgt voor een vloeiend, intuitief gebruik van uw Desire, plus u kunt dankzij de accelerometer sensor het toestel ook nog eens gebruiken in de lengte of in de breedte van het beeldscherm, afhankelijk van wat u het prettigst vindt.

Wilt u na dit alles gelezen te hebben nou een HTC Desire S kopen? Kijk dan snel hieronder en kies een aanbieding die bij uw belgedrag past!

Kleuropties:
Grijs Grijs