Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire Z Grijs

HTC Desire Z Grijs

HTC Desire Z Grijs

De HTC Desire Z, een HTC Desire, met toetsenbord en het vernieuwde HTC Sense met HTCSense.com.

HTC Sense
HTC Sense is het uiterijk dat HTC zijn toestellen meegeeft, of dit nou Windows Phone of Android is. Uiteraard zitten ze bij HTC ook niet stil. De HTC Desire Z beschikt namelijk over de nieuwste HTC Sense interface. Hiermee kunt u gratis kaarten voor navigatie downloaden, zodat u niet altijd een dataverbinding nodig heeft. Ook kunt u via HTCSense.com uw toestel beheren, SMS'jes lezen, het toestel af laten gaan als u hem kwijt bent (ook als die op stil staat!), of het toestel van afstand blokkeren als uw toestel is gestolen.

QWERTY toetsenbord
Voor degene die maar niet kunnen wennen aan een onscreen toetsenbord is de HTC Desire Z ideaal. Het toestel beschikt over een QWERTY toetsenbord met 3 rijen. Vanwege dit toestenbord is ook het achtervoegsel 'Z' ontstaan. Wanneer u het toestel uitschuift heeft deze namelijk de vorm van een 'Z'.

720P
De HTC Desire Z heeft de mogelijkheid om video's op te nemen in HD kwaliteit, 720P. 720P staat voor het aantal pixels in de hoogte. U kunt dus met uw toestel op HD kwaliteit zelf gemaakte filmpjes kijken van schitterende kwaliteit!

Wanneer u dus op zoekt bent naar een toestel met touchscreen én een QWERTY toetsenbord, dan is de HTC Desire Z de beste keus van dit moment!

Kleuropties:
Grijs Grijs