Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Desire Z Vodafone Silver

HTC Desire Z Vodafone Silver

HTC Desire Z Vodafone Silver

De HTC Desire Z is een smartphone waar HTC trots op mag zijn, onder andere dankzij de HTC Sense technologie, de mogelijkheid om HD-kwaliteit video's op te nemen en meer.

Laten we dus eens snel kijken naar de uitgebreide mogelijkheden van deze smartphone!

HD video's opnemen via 720P op de Desire Z? Check!
De HTC Desire Z kan video's opnemen in HD kwaliteit. 720P staat dan voor het aantal pixels in de hoogte. U kunt dus met uw toestel op HD kwaliteit zelf gemaakte filmpjes kijken. Handig toch? En bovendien krijgt u haarscherp beeld te zien dankzij de HD-technologie.

De voordelen van HTC Sense
HTC Sense is het uiterijk (de interface) dat HTC zijn toestellen meegeeft, of deze nou Windows Phone of Android als besturingssysteem hebben. De HTC Desire Z over de nieuwste HTC Sense interface. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gratis kaarten voor navigatie downloaden, zodat u niet altijd een data verbinding nodig heeft.

Daarnaast kunt u via HTCSense.com uw toestel beheren, SMS'jes lezen, het toestel af laten gaan als u hem kwijt bent (ook als die op stil staat), of het toestel van afstand blokkeren als uw toestel is gestolen. Heel handig in deze tijden, toch?

Het QWERTY toetsenbord van de Desire Z van HTC
Voor degene die maar niet kunnen wennen aan een toetsenbord "op" het beeldscherm van een smartphone zelf is de HTC Desire Z perfect. Het toestel beschikt namelijk over een QWERTY toetsenbord met 3 rijen. Vanwege dit toestenbord is ook het achtervoegsel 'Z' ontstaan. Wanneer u het toestel uitschuift heeft deze namelijk de vorm van een 'Z'.

Wanneer u dus op zoekt bent naar een toestel met touchscreen én een QWERTY toetsenbord, haal dan vandaag nog de HTC Desire Z in huis door gebruik te maken van één van onze acties!

Kleuropties:
Silver Silver