Smartphone > Smartphones > HTC > HTC EVO 3D Zwart

HTC EVO 3D Zwart

HTC EVO 3D Zwart

De HTC Evo 3D is een multimedia super smartphone van HTC en een aanrader voor de ├ęchte smartphone liefhebber. Waarom? Vanwege alle toeters en bellen natuurlijk!

Laten we snel kijken naar de specificaties van de HTC Evo 3D zodat u weet wat deze smartphone allemaal in zijn mars heeft...

De HTC Evo 3D geeft u natuurlijk toegang tot 3D

Vindt u het ook zo irritant om een 3D-bril te dragen als u naar de bioscoop gaat voor een film in 3? Maakt u zich dan geen zorgen, want met de HTC Evo 3D heeft u dit probleem niet. De Evo 3D maakt namelijk gebruik van stereoscopisch 3D voor het afspelen (en maken) van video's en foto's. Dit geeft u een 3D kijk ervaring waar geen 3D-bril voor nodig is en ondertussen zijn de beelden net zo levensecht en kleurrijk als bij een "normale" 3D kijk ervaring. Dit, in combinatie met stereo surround sound, maakt van de HTC Evo 3D een waar mini multimedia center waarmee u elke minuut dat u films of video's kijkt (of muziek luistert) zult genieten.

De HTC Evo 3D heeft ook HTC Sense 3.0

Wat betekent dat precies voor u? Kort gezegd: menu's in 3D en de mogelijkheid om het beginscherm geheel naar uw eigen smaak in te richten, zodat u binnen luttele seconden toegang heeft tot uw belangrijkste foto's, video's, berichten en emails. Handig toch?

Internetten via WiFi en 3G is een eitje op de Evo 3D

Met de HTC Evo 3D kunt u altijd en overal online zijn: uw mails checken waar u ook bent of het laatste nieuws, praten met uw vrienden en kennissen op Facebook of Twitter, uw favoriete websites en ga zo maar door. Internet is voortaan altijd binnen handbereik met de Evo 3D.

Last but not least: de HTC Evo 3D is een Android smartphone, dus u kunt in een handomdraai gebruik maken van populaire Google diensten zoals Google Maps en de Google zoekmachine, maar ook de functies van uw smartphone verder uitbreiden met duizenden apps. Zo zijn er apps voor games, het weer, het verkeer en meer.

Kortom: de HTC Evo 3D is een smartphone van de bovenste plank en wij raden u aan om hem te proberen!

Wilt u na dit alles gelezen te hebben nou een HTC Evo 3D kopen? Bekijk dan snel hieronder de goedkoopste aanbiedingen en wacht niet, want op = op en de prijzen gaan omhoog binnenkort...

Kleuropties:
Zwart Zwart