Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Flyer 3G 32 GB Zwart

HTC Flyer 3G 32 GB Zwart

HTC Flyer 3G 32 GB Zwart

De HTC Flyer lijkt op het eerste gezicht misschien op een iPad imitator, maar is allesbehalve een kopie want de Flyer tablet heeft heel veel functies aan boord die u op uw wenken zullen bedienen...

Zo heeft de Flyer van HTC bijvoorbeeld een 5 megapixel camera (2592 х 1944 pixels) met autofocus en geo-tagging waarmee u hele mooie foto's maakt van de kostbare momenten in uw leven, terwijl een iPad niet eens een camera heeft! Maar er is meer.

HTC Flyer + Android OS = een hele coole tablet

Dankzij Android, het besturingssysteem van Google, loopt de Flyer gewoon erg lekker. Hij is snel, makkelijk in gebruik en met 7 inch qua display bovendien veel makkelijker vast te houden dan een iPad. Daarnaast heeft u via de Android market toegang tot duizenden apps, van games tot productiviteit tools tot Nu.nl of een buienradar. Er is zoveel mogelijk dankzij de Android apps.

Bovendien worden er constant nieuwe versies van Android gelanceerd die nóg sneller, beter en makkelijker te gebruiken zijn waardoor uw Flyer van HTC alleen maar beter kan worden in de toekomst. Zoiets is helaas niet te zeggen van de iPad.

Over het display van de HTC Flyer

Op het 7 inch grote capacitieve beeldscherm van de Flyer kunt u supergroot foto's bekijken, websites bekijken, en HD films afspelen want u heeft er toch genoeg ruimte voor dankzij het interne geheugen van 32 GB.

3G én WiFi internet? Check!

Last but not least: op de Flyer kunt u zowel via een 3G verbinding als via een lokaal WiFi netwerk gebruik maken van internet. Handig toch?

Twijfel daarom niet en bestel vandaag nog die HTC Flyer, want bestellen bij ons kost slechts een minuutje van uw tijd en op = op...

Kleuropties:
Zwart Zwart