Smartphone > Smartphones > HTC > HTC Flyer 16 GB + Nokia C2-01 Zwart

HTC Flyer 16 GB + Nokia C2-01 Zwart

HTC Flyer 16 GB + Nokia C2-01 Zwart

De HTC Flyer is de langverwachte, eerste tablet van HTC en doet absoluut niet onder voor een iPad. Waarom niet? Laten we snel kijken naar de specificaties en u komt er snel genoeg achter!

Over het display van de HTC Flyer

Op het 7 inch capacitieve display van de Flyer kunt u wel heel groot foto's of websites bekijken én HD films afspelen. Waarom ook niet, want u heeft meer dan genoeg ruimte voor allerlei media dankzij 16GB aan geheugen.

De HTC Flyer camera: 5 megapixel!

De Flyer van HTC heeft een uitstekende 5 megapixel camera (2592 x 1944 pixels) met autofocus en geo-tagging waarmee u hele mooie foto's maakt van de kostbare momenten die u later nog eens terug wilt zien.

HTC Flyer + Android OS = een hele coole tablet

Dankzij Android, het besturingssysteem van Google, werkt de Flyer haast perfect. Hij is snel, makkelijk in gebruik en met een 7 inch groot beeldscherm daarnaast veel makkelijker vast te houden dan een iPad. Daarnaast kunt u via de Android Market toegang krijgen tot duizenden en duizenden apps, van games tot productiviteit tools tot Nu.nl of een Buienradar. Er is zoveel mogelijk dankzij de Android apps.

De HTC Flyer, nu mét WiFi internet

Op de HTC Flyer kunt u via een lokaal WiFi netwerk gebruik maken van internet en op die manier blogs, het laatste nieuws, het weer en meer allemaal volgen online. Handig toch?

Twijfel daarom niet en bestel gelijk die HTC Flyer tablet, want u krijgt er nu tijdelijk een Nokia C2-01 gsm bij!

Kleuropties:
Zwart Zwart